Call of Duty Warzone haritası ortaya çıktı

Ersin Kılıç 5.03.2020 - 13:15
Ardarda gelen sızıntılar ile ortaya çıkan ve Battle Royale türünde olacağı belirtilen Call of Duty Warzone'un bu sefer de haritası ortaya çıktı

Activision'ın Call of Duty serisi için bağımsız bir Battle Royale oyununa imza atacağı ve bu oyunun da Call of Duty: Warzone olacağı daha önceden belirtilmişti. Geçtiğimiz günlerde çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen oyunun bu sefer de harita tasarımı sızdırıldı.

Battle Royale türündeki Call of Duty Warzone haritası ortaya çıktı

Henüz duyuru tarihi belli olmayan ve hakkında net bir açıklama yapılmayan Call of Duty Warzone için bazı önemli iddialar ortaya atılmıştı. Bunlardan en önemlisi şüphesiz oyunun Free to Play, yani bedava oynanacak olması. Daha önce Battle Royale türüne  oyuna sahip olanlar ile giren Activision, bu sefer kendi ayakları üzerinde duran bir oyunla girmek istiyor.

henüz hakkında çok fazla detay bulunmayan Call of Duty Warzone ile ilgili bir diğer iddia ise harita tasarımında bilinen mekanların kullanılacak olması. yani devasa bir Battle Royale haritası olacak ama bu harita içerisinde daha önce bildiğimiz ve Call of Duty oyunlarından aşina olduğumuz noktaları göreceğiz. örneğin Call of Duty 4'ten Shipment haritası bu Battle Royale haritası içerisine yedirilecek gibi düşünebilirsiniz. 

Call of Duty Warzone haritası ortaya çıktı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 5.03.2020 15:30
battle royale teması iyice kabak tadı vermeye başladı
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2020 13:28
Yok be pampa. Daha sık yeni battle royale haritası yapılmalı bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2020 13:53
Vayy guzelmiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone haritası ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir