Call of Duty Warzone mobil cihazlara geliyor

Alparslan Gürlek 16.09.2020 - 10:38
Call of Duty Warzone mobil platformlara taşınıyor. Activision görünen o ki projenin başına geçecek bir yönetici arıyor. Aradığı özellikler ise Warzone için.

Activision görünüşe göre Call of Duty Warzone mobil cihazlarda da oynansın istiyor. Yeni bir iş listesi yayınlayan şirket, Warzone mobil projesi için bir yönetici arıyor gibi. Aranan özellikler ise bunu kanıtlıyor. Ayrıca ben bu haberi yazarken Activision yeni yöneticisini işe aldı.

Call of Duty Warzone mobil sürümü için ekip toplanıyor

Activision'un en popüler battle royale oyunu Call of Duty Warzone mobil platformlara da geliyor. Bir iş listesi, şirketin şu anda WZM olarak anılan seride yeni bir mobil oyun için bir baş yapımcı aradığını gösteriyor. WZM kısaltması muhtemelen Warzone Mobil kısaltması.

İş listesi, "Yönetici Yapımcı" rolünde bir çalışan arıyordu. Bu yöneticide aradığı özellikleri ise kısaca şöyle listelemiş.

- Warzone konsolu ve bilgisayardaki temel özellikleri toplayın, uyarlayın ve en iyi mobil ürünü için sunun.
- Oyuncuların seveceği sınıfının en iyisi bir mobil deneyim sağlamak için mobil cihazlara özel eklemeler ve özelliklerde değişiklikler önererek ve üreterek Warzone formülünü geliştirin.
- Kullanıcıya dönük özellikler, UX ve genel kalite hakkında netlik ve kararlar için Warzone Mobil liderlik ekibinde birincil iletişim noktası olarak hizmet edin.

Call of Duty Warzone mobil cihazlara geliyor

Activision hali hazırda mobil platformlar için bir Call of Duty oyununa sahip. Battle royale oyunu Call of Duty: Mobile mobil mağazalarda mevcut. Çok da başarılı bir oyundu ancak Activision, battle royale türüne özgü bir oyunla, özellikle Warzone başlığını taşıyan bir oyunla daha büyük şeyler yapmak istiyor gibi görünüyor. Çünkü Call of Duty Warzone, Mart 2020'de piyasaya sürüldüğünden bu yana 75 milyon oyuncuyu aştı. Şirket Ağustos ayında yatırımcılarının konferansı sırasında da Call of Duty için mobil platformlarda daha fazla şeyin geleceğini ima etmişti.

Activision Ağustos ayında "Call of Duty: Mobile gerçekten harika bir başlangıç yaptı, ancak biz sadece bu franchise'ın ne olabileceğinin hatlarını çiziyoruz. Mobil ve ardından birden çok platforma entegre etmenin seri için inanılmaz bir fırsat olduğunu biliyoruz" şeklinde açıklamalar yapmıştı. Görünen o ki fırsatları kaçırmayıp, sevilen Warzone oyununu mobil platformlara taşımak için ilk adımı attı. Peki sizler Call of Duty Warzone oyununun mobil platformlara gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 22:19
neden olm xd zaten cod mobil var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 18:34
Son güncellemeyle gelen loot, silah modları, gunsmith, lodout gibi özelliklerle zaten bunu değiştirdiler. Yeni oyun yerine mobile sürümünü daha warzone haline getirmek en mantıklısı. Ama yinede Cod mobile'a devam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 03:20
Zaten cod mobile gelen son güncellemeler ile gerek loot gerek silah gerekse bazı warzone özellikleri getirildi bence yeni bir oyun yapmak yerine muazzam bir güncelleme ile cod mobile isim ve içerik değişikliğine gidilse hem maliyet hemde yenilik olsun heycan olsun farkli bir hava gelir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 23:54
Patates gibi grafiklerle bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 23:06
Efsoo
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone mobil cihazlara geliyor
İlginizi Çekebilir