Call of Duty: Warzone oyuncuları Hunter Perk konusunda şikayetçi

Atıf Doğan Özcan 22.08.2022 - 11:13
Call of Duty: Warzone oyuncuları en son etkinlikte oyuna eklenen Hunter Power-Up’dan oldukça şikâyetçiler ve kaldırılmasını istiyorlar. İsteklerinde haksız sayılmazlar aslında.

Call of Duty: Warzeone 4. Sezon’u ile battle royale haritası olan Forune’s Keep resmen Lanetli Toprak’a dönüştü.  Yeni sezonda oyuna bir çok yenilikler getirildi, bu yeniliklerden biriside Hunter Power-Up oldu. Başlarda sevilen özellik şimdilerde ise çoğu oyuncu tarafından istenmiyor.

Warzone oyuncular resmî Wallhack için isyanlarda

Warzone’da gelen en büyük özellik zombileri yendikten sonra açılan Lanetli sandıktan çıkan Hunter Perk’in geri gelmesi oldu. Bu özellik başlarda ilgi çekmiş olsa bile sonrasında bazı oyuncular tarafından istenmeyince yapımcı için tam bir hayal kırıklığı oldu. Yakın zamanda Call of Duty: Warzone başlığı altında paylaşılan bir gönderi, Hunter Perk’in neden istenmediğini açık bir şekilde ortaya koydu. 

Paylaşılan videonun ilk yarısında, bir evde konumlanan bir ekibin evin penceresinden giren bir oyuncu tarafından öldürülmesini gösteriyor. Sanki oyuncu odaya girmeden her oyuncunun nerede olduğu biliyor gibi davranması oyuncuları oldukça rahatsız ediyor. Videonun kalan kısmında ise öldürme kamerası var, yani odaya giren oyuncunun pencereden girmeden önce neler gördüğünü gösteriyor. Görüntülerde de göründüğü gibi oyuncu içeri girmeden önce her oyuncunun yerini görebiliyor. Sonuç olarak, daha ne olduğunu anlamadan düşmanlarını etkin bir saldırıyla yok ediyor. Aslında bu resmi olarak onaylanmış bir Wallhack diyebiliriz.

Call of Duty: Warzone oyuncuları Hunter Perk konusunda şikayetçi

Oyuna adil bir taraftan bakmak gerekirse Hunter Perk kazanılmış bir avantaj aslında. Yani ona sahip olmak için zorlu bir grup Lanetli Yer zombisini öldürmek gerekiyor. Ayrıca bu avantaj sonsuza kadar sürmüyor, oyuncu kazanmış olduğu hakkını kullanıyor sadece. Ama diğer taraftan rakip için ise oldukça haksız bir durum. Burada asıl mesela Hunter Perk haklı mı haksız mı değil de eğlenceli ve oyuncuları oyuna çeken bir etkinlik mi ona bakılmalı. Video klipte öldürülen ekibin hiç ama hiç eğlenmedi ise ortada aslında. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2022 16:41
Hileciler yetmiyormuş gibi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone oyuncuları Hunter Perk konusunda şikayetçi
İlginizi Çekebilir