Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare, 4.sezon silahları sızdırıldı

Mahmut Sever 19.05.2020 - 10:39
Call of Duty: Modern Warfare ve şu sıralar en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri olan Warzone'un sezon 4 silahlarının bir kısmı sızdırıldı.

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone şu an 3. sezonu ile oyuncular ile buluşmaya devam ediyor. 3. sezonun bitmesine az bir zaman kalırken oyuncuların da yeni sezon için beklentileri arttı. Haziran ayında gelecek olan 4. sezon ile oyun çok daha fazla yeniliğe kavuşacak. Öyle ki şimdiden veri madencileri tarafından yeni sezon da gelecek olan silahların bir kısmı sızdırıldı. Veri madencilerine göre oyuncuların yanlışlıkla da olsa bu silahlara rastlamaları mümkün.

Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare, 4.sezon silahları sızdırıldı

Öyle ki Igavemyhandhiv isimli bir Reddit kullanıcısı bu durumu özetleyerek oyun içinde başına gelen olayı videolu bir şekilde paylaştı. Videoda Reddit kullanıcısının şu anda oyun içinde aktif olarak bulunmayan ancak kendisinin kullanabildiği bir hafif makinalı tüfek ile oyunu oynadığını paylaştı. Görünen o ki 4. sezonda bulunacak silahların dosyaları oyuna eklenmiş durumda.

Vector: Oyuncuların oldukça beğendiği ve FPS oyunlarının vazgeçilmezi olan Vector yeni sezonda yer alacak. Vector yüksek atış hızına sahip bir hafif makinalı tüfek bu sebeple FPS oyunlarında çok sık tercih ediliyor. Oyun dosyalarının içerisinde iw8_sm_victor adlı bir dosya bulunuyor ve bu dosyanın Vector silahına ait olduğunu düşünülüyor.

HK G28: M14'e oldukça benzer bir yapıya sahip olan HK G28, 62 şarjöre sahip bir keskin nişancı tüfeği. Menzil ve hasar verme değerlerinin yüksek olması sebebiyle sık tercih edilen silahlar arasında.

Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare, 4.sezon silahları sızdırıldı

Galil: Call of Duty: Black Ops serisinden aşina olduğumuz Galil 7.62 mm şarjör kapasiteli İsrail yapımı bir piyade tüfeği. Black Ops serisinde en beğenilen silahlar arasında.

APC9: 9mm şarjör kapasitesine sahip olan APC9 çok hızlı ve seri ateş edebilme özelliğine sahip bir hafif makinalı silah. Çok hızlı ateş edebilme özelliğine sahip olması sebebiyle FPS oyunlarında çok yaygın bir şekilde kullanılıyor. APC9'un dosyası Modern Warfare çıktığından bu yana oyunun dosyaları içerisinde bulunuyor ancak bu zamana kadar oyuna neden eklenmediği hakkında bir bilgi yok. 

XM109: Yüksek hasara sahip bir keskin nişancı tüfeği olan XM109  tek kurşun ile neredeyse tamamen öldürme özelliğine sahip olmasından dolayı hemen hemen her oyunda sıkça tercih edilen bir silah. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2020 19:00
Vector smg dir lmg değil. Sınava son gece hazırlanan öğrenci gibi yazmayın şu yazıları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare, 4.sezon silahları sızdırıldı
İlginizi Çekebilir