Call of Duty: Warzone Verdansk haritası geri geliyor

Atıf Doğan Özcan 18.04.2022 - 14:54
Bir Activision çalışanından alınan bilgiye göre Call of Duty: Warzone Verdansk haritası geri geliyor.

Call of Duty: Warzone Verdansk haritası Aralık 2021’de Warzone Pasific’in Caldera’sına yer açmak adına  oyundan kaldırılmıştı. Ama iddaa’ya göre 2023’te harita geri gelebilir. Verdansk, Mart 2020’den Aralık 2021’e kadar oyunun orijinal haritası olarak oyunda yer almıştı. Oyun, Caldera ile 2. Dünya Savaşı Pasifik ortamına geçmiş olsalar da bazı oyuncuların aklı hala Verdansk’de kaldı ve orijinal haritada oynamayı tercih ediyorlar.

Call of Duty: Warzone Verdansk haritası yıl belirli platformlar için geri gelecek

Call of Duty: Warzone Verdansk haritası geri geliyor

Activision çalışanına göre Verdansk haritası 2023’te Warzone 2.0 için “yeni, büyük bir harita” ile birlikte “belirli platformlar için” geri dönecek. Piyasa da yer alan benzer battle royale oyunları (PUBG-APEX) eski haritalarını rotasyonda tutarken, Warzone Verdansk ile işinin bittiğini resmen açıklamıştı. Aslında Raven Software, neden haritanın tekrardan geri gelmeyeceğini açıklamıştı ama şimdi ortaya çıkan bu geri gelme iddiası oyuncuları heyecanlandırdı.

17 Nisan’da bir LegionFarm yayınında Activision’ın Canlı Operasyonlar Müdürü Alex Summers, “Verdansk geri gelecek ama gelecek yıl geri gelecek. Çok fazla detay vermek istemiyorum ama önümüzde ki yıl belirli platformlarda dönüş yapacak.” dedi. Summers’ın paylaşımların doğru olma garantisi elbette yok ama ne Warzone geliştiricileri ne de Activision iddiaları ne reddetti ne de doğruları. Bu nedenle resmi bir açıklama gelene kadar beklemeye devam. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2022 18:06
çok büyük bir strateji hatası yapıldı geriş gelmesi gerekiyor benim gibi çok oyunu bırakan var..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone Verdansk haritası geri geliyor
İlginizi Çekebilir