Call of Duty Warzone Sezon 2 Reloaded duyuruldu

Murathan Özlü 22.03.2022 - 16:12
Call of Duty Warzone Sezon 2 Reloaded Vanguard için 22 Mart, Warzone için ise 23 Mart tarihlerinde yayınlanacak ve yeni modlar eklenecek.

Call of Duty Warzone Sezon 2 Reloaded güncellemesi 22-23 Mart tarihlerinde (bu hafta) önce Vanguard'a ardından Warzone'a eklenecek. Snoop Dogg'un operatör olarak oyuna ekleneceği bu güncelleme ile Vanguard'a 12'ye karşı 12 PVP modu eklenirken Warzone'un "Rebirth Adası" şu ana kadar ki en büyük güncellemesini alacak.

Call of Duty Warzone Sezon 2 Reloaded güncellemesi bugün oyuna ekleniyor

Yeni 24 kişilik Vanguard haritasında oyuncular Alp Dağı'nın karlı tepelerinde bölgeleri ele geçirip oyunları kazanmaya yönelik bir modda karşı karşıya gelecekler. Ayrıca oyuncuların kullanmaları için yeni bir motosiklet, ekip aracı ve tank oyuna ekleniyor. Vanguard'ın derecelendirme sistemi de bu hafta gelecek güncelleme ile değişecek ve oyuna yeni bir Ranked seviyesi eklenecek.

Call of Duty Warzone Sezon 2 Reloaded
Vanguard'ın -dünya çapında-  en iyi 250 oyuncusunun yer alacağı bu ayrı Ranked seviyesi Challenger'ın üstünde olacak.  Warzone'da ise, Rebirth Island içerisindeki bazı anahtar noktaların yerleri değiştirildi ve Dock adında yeni bir bölge eklendi.

Yine Warzone'a, toplam 24 kişilik 3 takımın araçlarını haritanın sonuna ulaştırmaya çalışacaklar Payload modu tekrar eklendi. 

Geçtiğimiz ay Modern Warfare 2 ile beraber Call of Duty Warzone 2'de duyurulmuştu. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2022 17:28
Snoop Dogg 20 Nisan tarihinde oyuna eklenecek, oyunun çok daha büyük sorunları varken anlamsız ve gereksiz bir içerik. Güncelleme öncelikli olarak oyunda bulunan büyük problemleri hedefliyor. Daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar; SHGames'in Trello sayfasını inceleyebilirsiniz. Bakalım...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone Sezon 2 Reloaded duyuruldu
İlginizi Çekebilir