Call of Duty: WWII Multiplayer Upgrade ortaya çıktı

Hakan Hervenik 6.09.2017 - 09:59
Oyunun ilk gününde sevdiğiniz silaha kavuşmak ister misiniz?

Yapımcı Sledgehammer Games ve yayıncı Activision, Call of Duty: WWII için yeni bir ön sipariş hediyesi açıkladı. Multiplayer Upgrade isimli bu hediye, oyunda bulunan bir silahı anında açmanıza yarıyor. Buna ek olarak bir de double xp ödülü pakette mevcut. Bu da demek oluyor ki sevdiğiniz bir silahı veya betayı oynarken alıştığınız bir silahı oyunun başında açabileceksiniz.

Oyunun ön sipariş içeriği giderek büyüyor. Multiplayer Upgrade'in eklenmesi ile birlikte Division's Pack, Nazi Zombies kamuflajı ve Call of Dut: Black Ops III ve Call of Duty: Infinite Warfare'de kullanabileceğiniz 500 COD puanı pakette yerini alacak.

Geçtiğimiz günlerde yapılan multiplayer betasına katılan oyuncular, Private Beta Combat Pack sahibi olacaklar. Bu paket içerisinde özel bir kask, calling card ve amblem içerecek. Call of Duty: WWII, 3 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC'de çıkış yapacak.

Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 15:33
hemen cod kötülemek isteyenlerle dolar bura yok bf böle yok şöyle hep ayni hayaller ama madalyonun öbür yüzü nde cod herzamanki gibi satis rakamlari bf yi ikiye katlıyor uzun lafın kısası boşu boşuna uğraşmayin cod herseyiyle ikiye katliyo bf yi :) .
Tripliex
Tripliex 7.09.2017 12:17
Cod iki kat fazla satıyor ise bu "BF'den iyi oyundur" sonucunu doğurmaz arkadaşım siz paranızı verin COD oynayın BF'ye yanaşmayın, zaten BF'deki COD oyuncularından bıktık, mümkünse BF'yi COD gibi oynayanlar gelmesin. Conquest haritalarını Deatmatch gibi oynayan, Tankı alıp köşeye bir yere pusup oyun başından sonuna kadar sırf birkaç kill kasacağım diye camperlik yapan, böylece oyunun içine edip takımın kaybetmesine neden olan, çalıların arasına yatıp sniper olarak sırf kill kasayım diye diğer takım arkadaşlarını yüzüstü bırakan ve tek bir hedef ele geçirmek için çaba harcamayan tarz arkadaşlar gidip zaten COD oynasınlar gönüllerince. İyiki COD var, olmasa idi ve herkes BF'ye gelseydi, BF ne kadar güzel olursa olsun oynanmaz hale gelirdi. BF takım oyunudur, COD ise dan-dun-karambol çatçat oyunu =) satış rakamlarıyla övünün siz, sanki cebinize giriyormuş gibi. Counter Striker 1.6'yı da günümüzde hala oynayan milyonlar var, o zaman senin mantığına göre en iyisi Counter'dır... ! Haydi iyi oyunlar...
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 19:25
Hangi özellikleriyle katlıyor onuda debakem çok merak ettim
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 19:25
Hangi özellikleriyle katlıyor onuda debakem çok merak ettim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 23:09
Ooo ön siparişe bak ! Hemen almalıyız !

Şaka mı lan bu ? Kendileri bir düşünseler de "Ya biz olsak alır mıyız ?" diye düşünmez misin ey Activision ey Sledgehammer ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 12:13
Yani Bf1 den sıkılan veya zaten çokta sevmeyen biri bu oyunu alabilir kötü bir oyun değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: WWII Multiplayer Upgrade ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir