Call of Duty: WWII United Front genişleme paketinden yeni video

Ahmet Özçilingir 28.06.2018 - 17:25
Kılıçla zombi kesmek

Call of Duty: WW2'nun üçüncü genişleme paketi olan United Front PlayStation 4'te indirmeye açılmış durumda. Activision yeni genişleme paketi için tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor. United Front DLC paketi ile birlikte oyuna eklenen üç yeni harita, yeni savaş modu ve yeni bir sınıf olan Cavalry sınıfının yanı sıra, Nazi modu için de yeni içerikler geldi. "The Tortured Path" adlı Nazi Zombi macerası United Front ile birlikte gelen yeni içerikler arasındaki yerini alıyor.

Call of Duty: WW2'nin üçüncü genişleme paketinden yeni video

Call of Duty: WW2'nun yeni genişleme paketi United Front ile birlikte Nazi modu macerası kaldığı yerden devam ediyor. İmparator Frederick Barbarossa'nın kılıcının parçalarını bir araya getirmeye çalışan ekip üçüncü genişleme paketi ile görünen o ki kılıcın parçalarını bir araya getirmeyi başaracak. Yayınlanan tanıtım fragmanından anladığımız kadarıyla kılıç naziler üzerinde oldukça etkili olacağa benziyor. Call of Duty: WW2 için planlana dört DLC paketinden üçüncüsü  United Front, ilk olarak PlayStation 4 için çıkış yaptı. Daha sonra Pc ve Xbox One için de çıkış yapacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2018 18:53
Lagertha ne isin var 2.Dunya Savasi'nda
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 28.06.2018 18:51
Prestige Master'ım Zombi modundayım, mod gerçekten güzel, zombi modunda hostun oyuncular olması kötü. hem leaderboardstaki hilecileri temizlemediler hem de 4 hafta önce getirdikleri yamadan kaynaklanan lobi bugunu hala düzeltmediler, bazen oyuna girdiğimizde kendimizi sol altta göremiyoruz, puanımızı sayamıyoruz. Bazen zırh alamıyoruz. Ayrıca 3. haritada hala kasayı açma ve radyo bugları mevcut, 3 glitch hala düzeltilmedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: WWII Nazi Zombi genişleme paketinden yeni video
İlginizi Çekebilir