Call of Duty: WWII'nin hikaye fragmanı yayınlandı

Hakan Hervenik 19.09.2017 - 09:23
Normandiya çıkarması bizleri bekler.

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından olan Call of Duty: WWII, sonunda hikaye fragmanını yayınladı. Tahmin edebileceğiniz gibi video, silahlar, patlamalar, şeytan Naziler ve savaşın psikolojisinden kurtulmaya çalışan genç bir adam içeriyor. Sledgehammer'ın kurucularından Michael Condrey, Mayıs ayında yaptığı bir açıklamada yeni Call of Duty'nin hikayesinde oyunculara savaşı Nazilerin gözünden göstermeyeceğini söylemişti. Ancak, yeni fragman ile bunu bir kenara atıyoruz. Nazilerin kötü adam olduğunu hiçbir zaman sorgulamadık ama hiç bir oyunda konu hakkında bu kadar vurgu yapılmamıştı.

Call of Duty: WWII hikaye fragmanı yayınlandı

Activision'ın dediğine göre "Call of Duty: WWII Private Ronald 'Red' Daniels'in hikayesini anlatıyor. Amerikan ordusunun genç bir üyesi olan Red, daha ilk gününde D-Day'de bulunur ve savaş yüzü görür. Normandiya çıkarmasından kurtulan Red, takımı ile birlikte Avrupa'da ilerler." Activision ve Sledgehammer, World War 2 shooter oyunu değil de daha çok hikaye odaklı savaşın bir kısmını içerecek bir hikaye hazırlıyor.

Call of Duty: WWII, 3 Kasım'da çıkışını yapacak. PC oyuncuları 29 Eylül'de oyunun çoklu oyuncu betasına giriş yapabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2017 21:43
Animasyon ve rengin tuhaf bir iticiliği var. Ne iyi ne de kötü diyemiyorum ama hiç çekmedi beni. BF'ın gölgesinde kalır gibi...
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2017 20:20
Bf nin gölgesi ne kadar ki ?? multi hariç çöp.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: WWII'nin hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir