Call of Duty: WWII'nin satış rakamları gayet iyi

Hakan Hervenik 7.11.2017 - 16:22
Infinite Warfare ile kıyasla çok daha önde.

Call of Duty: WWII geçtiğimiz hafta raflarda yerini aldı. Hayranlarının çoğunu, temeline geri dönerek geri kazanan oyunun satışları da gayet iyi gidiyor. İnceleme puanları ile de göz dolduran oyun, bir önceki oyunu olan Infinite Warfare'den %57 daha fazla satmayı daha ilk haftasından başardı. 

Call of Duty: WWII ne kadar sattı?

Eurogamer'ın haberine göre Call of Duty: WWII, önceki oyunu Infinite Warfare'ı geride bırakarak İngiltere'de oyun satışlarında ilk sıraya oturdu bile. Assassin's Creed: Origins'i tahtından eden oyun, bir süre de inmeyecek gibi görünüyor.

Call of Duty: WWII hakkında

Call of Duty: WWII, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayımcılığı yapılan birinci şahıs nişancı oyunudur. World at War'dan beri geliştirilen ilk II. Dünya Savaşı konulu Call of Duty oyunu ve aynı zamanda serinin 14. oyunudur. Uzun bir süredir hayranlarını hayal kırıklığına uğratan yapım, sonunda tekrar yükselişe geçmeyi başardı. Oyun savaşın Avrupa cephelerini konu almaktadır. Geçtiğimiz hafta raflarda yerini alan Call of Duty: WWII, PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında oyunculara sunuldu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 7.11.2017 21:08
Serinin önceki WW oyunlarına kıyasla çok zayıf bir hikayesi var,online ise bildiğiniz gibi.İlk gören kill alır,göremeyen baka kalır.Ama AW ve IW oyunlarına göre daha zevkli bi oynanışı var,steamde 209 lira olan oyunu Oyunfor'dan 164 liraya alabilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2017 20:15
Single gerçekten mükemmel olmuş bu kez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2017 19:36
Güzel olmuş fakat abuk subuk hatalar var. Durduk yere oyundan atıyor. Zombie modunu daha bir kere bile bitiremedim. Habire bişey oluyor ve atıyor. Fps droplar anlık donmalar. Ses kısmında sürekli çatırdama cızırdama var. 44khz den 96 ya çektim yine aynı. Problemleri olmasaydı daha çok satardı bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: WWII'nin satış rakamları gayet iyi
İlginizi Çekebilir