Call of Duty: WWII'ye kalkanlı, yeni bir birlik dahil oldu

Ahmet Özçilingir 28.06.2018 - 10:21
Kalkanlı birlik Cavalry

Call of Duty: WWII'nin üçüncü genişleme paketi, United Front çıkışını yaptı. Oyuna, ikinci dünya savaşının önemli çatışmalarından ilham alınarak oluşturulan yeni haritaların yanı sıra, bir de yeni birlik eklendi. Cavalry birliği, kalkanıyla dikkat çekiyor.

Call of Duty: WWII'ye Cavalry adında yeni bir birlik eklendi

Call of Duty: WWII'nin üçün genişleme paketi, United Front ile oyuna eklenen Cavalry birliği kalkanıyla dikkat çekiyor. Cavalry birliği, düşman atışlarını kalkanıyla engelleyebiliyor. Call of Duty: WWII'de takımı oyununu arttıracağı söylenen Cavalry birliği, özellikle bölge ele geçirirken oldukça işe yarayacak. Domination modunda Cavalry birliği görev noktalarını daha hızlı ele geçirebilecek, Search & Destroy modunda ise diğer birliklere kıyasla daha hızlı bomba kurabilecekler. Activision takım odaklı oynanışı arttırmak için Cavalry birliğine yeni özellikler eklemiş görünüyor. Cavalry birliği görev noktalarından, öldürme ve öldürme yardımlarından daha fazla skor kazandıracak. Görünen o ki Cavalry birliği Call of Duty: WWII'nin War Mod'unda da oldukça kullanışlı bir karakter olacak. Takım oyunu seven oyuncuların vazgeçemeyeceği bir sınıf olacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
rebitek
rebitek 28.06.2018 21:00
Bu kalkanlı adamlardan Tomp raider oyunundan beri gıçık kapıyorum her oyuna gelmeye başladı gene ne güzel bir süredir yoklardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: WWII'ye kalkanlı, yeni bir birlik eklendi
İlginizi Çekebilir