Call Of Duty yapımcıları işten çıkarıldı!

Berkant Jeff Akarcan 20.02.2013 - 12:34
Activision'da işten çıkarmalar başladı...
Sevinir misiniz üzülür müsünüz bilmiyoruz ama Activision bu sene daha az oyun çıkartacağını söyledi. Kendi ürettiği oyunlar dışındaki üçüncü parti lisansların bu sene geçtiğimiz seneye göre az olduğunu söyleyen Activision yetkilileri, giderlerini azaltmak için 30 kişiyi işten çıkardı.

Call Of Duty yapımcıları işten çıkarıldı!
"Başarılı her firma gibi, Activision Publishing de durmadan gelirlerini ve giderlerini dengeli tutmaya çalışıyor - bu mütemadi bir süreç. 2013 yılında lisanslı oyun olarak çok fazla ürün piyasaya çıkarmayacağız ve sonuç olarak da firma yapımızı buna göre ayarlamamız gerekiyor. Dünya çapındaki stüdyolarımızda 30 kişiyle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık, bu da Activision Blizzard'ın tüm kadrosunun %1'inin yarısı bile etmiyor. İşten çıkardığımız çalışanlara çıkış danışmanlığı hizmeti de veriyoruz.

Bu talihsiz durumdan etkilenen stüdyolar sadece Activision'un küçük stüdyoları olmadı, Call Of Duty: Black Ops 2'nin geliştirici ekibinden de bir kaç çalışan ile de yollar ayrıldı. Activision'dan bu konuda gelen açıklama ise DLC yapımının devam edeceği ve hiçbir sekme olmayacağı yönünde. Taş kalp diye bu açıklamaya denir.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 11:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call Of Duty yapımcıları işten çıkarıldı!
İlginizi Çekebilir