Call Of Duty'nin yeni ismi Call of Duty: Black Ops Cold War

Berat Darıcı 20.05.2020 - 14:52
2020 yılının dördüncü çeyreğinde çıkış yapması beklenilen Call of Duty serisinin yeni oyunun ismi Call of Duty: Black Ops Cold War olacak.

Call Of Duty şu sıralar battle royal ile anıla dursun, diğer taraftan efsane nişancı oyunun yeni ismi ortaya çıktı. Call of Duty: Black Ops Cold War 2020 yılında oyuncularla buluşacak.

Twitter üzerinde Okami tarafından paylaşılan görsel ile oyunun yeni ismi ilk defa ortaya çıktı. Okami sık sık Call of Duty oyunları hakkında bilgi sızdırmasıyla bilinen bir isim. Sızıntıları Eurogamer'da doğrulamış durumda. Oyununun yayıncı ekibi Activision ile iletişime geçildiği zaman herhangi bir açıklama yapılmamış.

Black Ops oyunlarının görsellerine benzeyen bir kapak üzerine serinin yeni oyunun ismi durumu kurtaracak kadar iyi şekilde eklenmiş durumda. Warzone ve serinin sevilen oyunlarından MW2 için remaster sürümler ortaya çıkmadan önce oyunun soğuk savaş yani Vietnam savaşı dönemlerine gideceği zaten konuşuluyordu.

Call Of Duty'nin yeni ismi Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War şimdilik sadece bir söylentiden ibaret

Oyunun geliştirici ekibi Treyarch olacak gibi duruyor. Yeni oyun hakkında şimdilik kesin bir bilgi yok. Fakat oyunun bu sonbahar içerisinde çıkış yapması bekleniliyor.

Elbette her şeyden önce bunun bir sızıntı olduğunu ve dikkatli yaklaşmamız gerektiğini unutmamamız gerekiyor. Fakat bu sızıntılar ilk değil ve bazıları yeni oyunun ilk fragmanının ortaya çıkış tarihine kadar gidiyor. Sonuçta söylenti ortaya çıkarmak içinde bulunduğumuz dünyada oldukça kolay.

Activision COO'su Daniel Alegre daha önce bu yıl yeni bir Call Of Duty oyunun çıkış yapacağını doğrulamıştı. Aynı şekilde 2020 yılının ilk çeyreğinin finansal sonuçlarında da yeni oyunun geleceği söylenmişti.

Yeni oyunun ne tür geliştirmeler getireceği henüz bilinmiyor. Fakat yeni nesil konsollar Xbox Series X ve PlayStation 5 için çıkış yapacağını söylesek yanlış olmayacaktır. Oyunun yeni teknolojilerden hangilerini destekleyeceği ise bilinmiyor. Kim bilir belki bir Ray Tracing ile grafik konusunda büyük bir geliştirme görebiliriz. Fakat bu konuda beklentiyi düşük tutmak gerekiyor.

Okaminin paylaştığı görselin aslına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone için yeni güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile pek çok silaha dengeleme gelirken oyuna yeni harita ve özelliklerde eklendi. Güncellemenin boyutları ise oyuncular için göz korkutacak kadar büyüktü.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2020 19:52
Bu serinin 3 yapımcısı var ve sırayla gidiyorlar iw den sonra sledgehammer oyun yapıyor ama siz sırada treyarch var diyorsunuz anlıyorum
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2020 12:23
sledgehammer kadrodan çıktı yalnız
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 00:48
Sledgehammer 1 2 sene önce oyun geliştiriciliğinden alındı diye biliyorum bu sene treyarch yapacak diyorlardı zaten neyse cod ile alakalı ne buluyosunuz konuşacak onu merak ediyorum ben
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 02:45
cod yerine artık fps kanadında yeni oyunların zamanı gelmedi mi activision? riot games'i mesela örnek alın. sizinki düpedüz tembellik artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2020 17:06
Gorsel asiri sahte duruyo painttemi yaptiniz :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2020 10:31
Adamlar artık oyuna koyacak isim bulamıyorlar aynı isimlerin altına ek bir isim ekleyip piyasaya sürüyor :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2020 22:05
Black Ops 1 gibi sürükleyici bir senaryo ile gelirse eski oyunların tadını alabiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call Of Duty'nin yeni ismi Call of Duty: Black Ops Cold War
İlginizi Çekebilir