Call of Juarez: The Cartel'e demo gelebilir

Murat Halilbeyoğlu 28.03.2011 - 10:47
Techland'in marka müdürü demo sinyallerini verdi
Techland firmasının Uluslararası Marka Müdürü Blazej Krakowaik, yapımcı şirketin yeni çıkacak Call of Juarez: The Cartel oyunu için bir demo çıkartma planları olduğunu ancak bunu oyun çıkmadan önce mi yoksa çıktıktan sonra mı planladıklarına henüz karar vermediklerini belirtti.

Krakowiak demonun çıkması halinde büyük olasılıkla co-op bir demo olacağını belirtti.

Oyundaki co-op modu klasik 2-4 oyunculu co-op'lara benzemeyecek, bunun yerine 3 kişilk bir co-op olacak çünkü oyunda 3 adet ana karakter mevcut.

"Neden hep 2 veya 4? Bu hikaye için düşündüğümüz fikir üç kişi üzerineydi ve hikaye olgusu bu kadar önemli ise o zaman co-op'u da neden üç kişilik yapmayalım? Bunu iki veya dört olarak sınırlamanın bir mantığı yok. Sonuçta bizim yaptığımız şey anlattığımız hikayeye oldukça uygun."

"İki veya 4 kişilik co-op oyunu da yapabiliriz ki bunu diğer oyunumuz olan Dead Island'da yapıyoruz zaten. Bu da bizim bu işin altından kalkabileceğimizin kanıtıdır. Biz sadece Call of Juarez için farklı bir şey denemek istedik."

Call of Juarez: The Cartel'e demo gelebilir
Bunun yanında Krakowiak tek kişilik oyunda co-op'un oyunun mantığına uymayacağını belirtirken detaya girmeyerek sadece bunun için iyi sebepleri olduğunu belirtti.

"Oynanış özellikleri göz önüne alındığında yerel co-op oyun içerisinde çok mantıklı olmayacaktır."

Bu yaz çıkacak olan Call of Juarez: The Cartel PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Juarez: The Cartel'e demo gelebilir
İlginizi Çekebilir