Callisto Protocol oynanış videosu geliyor

Ersin Kılıç 17.08.2022 - 16:28
Merakla beklenen The Callisto Protocol oynanış videosu yapılan açıklamaya göre GamesCom açılış etkinliğinde yayınlanacak.

Şu sıralar merakla beklenen oyunlardan biri olan ve aynı zamanda bu yılın kalan döneminin iddialı yapımlarından The Callisto protocol için beklenen oynanış videosu geliyor. Ülkemizde yanlış ön sipariş fiyatlandırması sebebiyle birçok oyuncunun 92 TL'ye hüplettiği The Callisto Protocol oynanış videosu GamesCom fuarının açılış etkinliğinde yayınlanacak.

The Callisto Protocol oynanış videosu GamesCom fuarında yayınlanacak

Callisto Protocol oynanış videosu geliyor

Yapılan bu duyuru ise Gamescom açılış etkinliğini sunacak olan Geoff Keighley'den geldi. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Keighley, "Önümüzdeki Perşembe The Callisto Protocol'un yeni oynanış videosu Opening Night Live etkinliğinde yayınlanacak. Glen Schofield, sahnede olmak için Gamescom'a geliyor." ifadelerinde bulunmuş. geoff aynı zamanda oyunun yayınlanacak videosunun kısa bir versiyonunu gördüğünü ve bu hali ile Summer Game Fest videosundan çok daha iyi gözüktüğünü de sözlerine eklemiş.

Bahsi geçen Glen Schofield ise oyunun yapımcısı olan Striking Distance stüdyosunun CEO ve kurucusu. Yani oyunun geliştirme ekibinin de tepesinde yer alıyor. PC dışında yeni ve bir önceki nesil konsollara da gelecek olan The Callisto Protocol çıkış tarihi ise 2 Atalık 2022 olarak açıklanmıştı.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2022 17:51
Önce hüplettik sonra da gümleticez inşallah :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2022 17:44
92tl lik ön sipariş fiyatıyla bana göre yılın oyunudur. Dead space yapımcıları İstediği kadar eleştirilebilir o paraya yemek bile yenmiyor.İyi bir oyun olacağına güvenim tamdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Callisto Protocol oynanış videosu geliyor
İlginizi Çekebilir