Capcom, ilk başlarda Resident Evil Village için başka bir DLC planlamış

Atıf Doğan Özcan 23.09.2022 - 14:57
Resident Evil Village’e gelecek olan Shadows of Rose DLC'si için ilk başlarda farklı bir konsept üzerinde çalışıldığı sonrasında ise vazgeçilip bu hikaye üzerinde devam edildiği ortaya çıktı.

Resident Evil Village için gelecek olan ve merakla beklenen Shadows of Rose DLC içeriğinin ilk öncelerde farklı bir içeriğe sahip olması tasarlanmış. Capcom, oyun gidişatını bambaşka bir noktaya çekmek isterken sonradan fikir değiştirip DLC’nin mevcut hikâyesi üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı..

Capcom, Resident Evil Village için farklı bir son düşünüyormuş aslında

Capcom’dan birkaç kişi, Resident Evil Village DLS’si olan “Shadows Rose”un bir Chris Redfield hikâyesinden uzaklaştırılarak oluşturulduğunu söyledi. 28 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak oldan Gold Edition için Capcom tarafında hazırlıklar tamam. Gelecek olan yeni DLC içeriğinde Mercaneires modu için ek oynanabilir karakterler ve hayranların beğenisini kazanmış olan yeni bir üçüncü şahıs bakış açısı yer alacak ve DLC’yi sırf bu yeni özellik nedeniyle diğer oyuncular gibi bizlerde merakla bekliyoruz

Capcom, ilk başlarda Resident Evil Village için başka bir DLC planlamış

Gelen bilgiler ışığında, serinin uzunca bir süredir devam eden buff kahramanı Chris Redfield için fikirler düşünüldüğü anlaşıldı, DLC’nin tek odak noktası Rose olmadığı da bu şekilde ortaya çıkmış oldu. Resident Evil Village yönetmeni olan Kento Kinoshita ile yapılan bir röportajda, Rose’un hikayesine karar verilmeden önce bir süre farklı bir konsept üzerinde çalıştıklarını belirtti. 


İlk konsept içeriğinde Chris Redfield’ın “çıldırması” planlanmıştı, fakat sonrasında odak noktamızı “Shadows of Rose” üzerinde çalışmaya verdik. Bu rafa kaldırılmış alternatif konsept gün yüzü görür mü görmez mi şimdilik bilinmiyor. Ancak Kinoshita, ekibin çoğu “ana hikâyeden etkilenen” hayranları dinlemek istediklerini söylediklerini belirtti. 

Capcom, ilk başlarda Resident Evil Village için başka bir DLC planlamış

Aynı röportajın devamında, oyuna gelecek olan üçüncü şahıs kamerası ile oyuncular ne kadar hareket ettirseler bile Ethan’ın yüzünü göremeyecekler. Yapımcı Masao Kawada’ya göre bunun arkasındaki temel neden, ana karakterin oyuncunun egosunun bir temsili olmasıyla alakalı. Yani oyuncular Ethan’ın yüzünü görmek için kamerayı ne kadar hareket ettirseler de karakter ya geri çekilecek ya da açı değişecek. Shadows of Rose ile Resident Evil Village hikâyesi tamamlanmış olacak.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2022 22:01
Re 7 yine oynarım ama , Willage sevemedim oyun çok sıkıcı idi . Dlc side öyle olacak, umarım re 7 deki atmosfer oynanış bi dahaki oyuna yansır, artı olarak re 4 remake bekliyorum en kısa zamanda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2022 15:09
Chris çıldıramaz çünkü o boulder puncher bir asker. Zaten 6 da bitik haldeydi. Yani yemez. Fakat Ethan nın yüzü neden hala namus davası gibi korunuyor hala mantıklı bir izahı yok. Zaten adamı gördük salsanıza arkadaş
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2022 16:35
Görmüşsün işte. Oyunda görüp napacan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom, ilk başlarda Resident Evil Village için başka bir DLC planlamış
İlginizi Çekebilir