Resident Evil Village Gold Edition The Mercenaries fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 22.07.2022 - 12:07
Resident Evil Gold Edition duyuruldu ve The Mercenaries modunda oyundaki ana düşmanlar olarak oynamanızı sağlayacak içeriklerle geliyor.

Resident Evil Gold Edition ile birçok yeni içerik Capcom tarafından duyuruldu. "The Mercenaries Additional Orders" olarak adlandırdıkları içerik bu yeniliklerin sadece bir parçası. Yeni oynanabilir karakterler, daha çok bölüm ve sevilen aksiyon moduna daha fazla geliştirme getirmeyi hedefliyor. Bu karakterler arasında oyunun en popüler ismi Lady Dimitrescu da bulunuyor. Bununla birlikte Gold Edition oyunu üçüncü şahıs bakış açısıyla oynamanızı sağlayacak bir mekanik de getirecek. Aynı zamanda Shadows of Rose hikayesi de devam ediyor.

Resident Evil Village Gold Edition geliyor

Resident Evil Village Gold Edition içerisinde üç büyük yenilik ve gelişme bulunduruyor. Bunlardan ilki oyunun sevilen aksiyon modu olan The Mercenaries tarafında olacak. Yeni oynanabilir karakterleri ve eklenen eğlenceli mekanikleri aşağıdaki videoda da görebilirsiniz. Lady Dimitrescu ve Heisenberg olarak oynama seçeneğine de yeni sürümle sahip olacaksınız. Açıkçası oyundaki boss düşmanlar olarak oynama fikri oldukça eğlenceli görünüyor.

Bu yeniliklerin yanı sıra oyunun DLC'si olan Shadows of Rose'un hikayesi de devam ediyor. Oyundan 16 yıl sonra geçen ve Ethan'ın kızı Rosemary'nin hikayesini ele alan DLC'nin içeriği Gold Edition ile birlikte genişletilecek.

Resident Evil Village Gold Edition duyuruldu

Ön siparişe açılan Resident Evil Village Gold Edition, 28 Ekim 2022'de PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One ve Xbox Series X / S platformlarında yayınlanacak. PlayStation ve Xbox sürümleri an itibarıyla 439,00 TL fiyatıyla mağazaları üzerinde ön siparişe açılmış durumda.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2022 13:24
Duyurulalı zaten çok oldu. Ayrıca oyun 24 kasımda değil 28 ekimde çıkıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Village Gold Edition The Mercenaries fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir