Capcom karakterlerinin yer aldığı mobil kart oyunu geliyor

Ahmet Özçilingir 26.06.2019 - 10:47
Capcom da kart oyunu geliştirdiğini duyurdu

Mobil kart oyunu piyasasına yeni bir dev isim daha katılıyor. Capcom kendi mobil kart oyununu geliştiriyor. Street Fighter, Resident Evil, Monster Hunter gibi sevilen serilerden karakterlerin yer alacağı kart oyunu mobil cihazlar için yayınlanacak. Project Battle adı ile anılan yeni kart oyunu için henüz bir çıkış tarihi verilmedi. 

Capcom karakterlerinin yer aldığı mobil kart oyunu geliyor

Popülaritesini her geçen gün arttıran kart oyunları, büyük firmaların ilgisini çekmeye devam ediyor. The Witcher 3: Wild Hunt'da yer alan Gwent adlı kart oyunu, oyuncuların takdirini kazanmış, daha sonra Gwent ayrı bir oyun olarak da yayınlanmıştı. Geçtiğimiz yıl için ise The Witcher evreninde geçen yeni bir kart oyunu daha çıkış yapmıştı. Thronebreaker: The Witcher Tales de kart oyunu dünyasına hızlı bir giriş yapmıştı.

Capcom da benzer bir strateji izleyecek gibi görünüyor. Capcom sevilen serilerinde yer alan karakterlerin bulunduğu Heartstone benzeri bir kart oyunu ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda yer alan her karakterin kendine özgü bir özel yeteneği olacağı, örneğin Dante'nin devil trigger kullanıp karakteri 10 saniye boyunca dokulunmaz yapacağı belirtiliyor. Capcom'un gizemli kart oyunu iOS ve Android cihazlar için yayınlanacak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2019 13:47
yugioh duel links en iyisi boşuna çıkarırlar bide heartstone var oynanmaz bence duel links oynayan varmı bide aranızda ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom karakterlerinin yer aldığı mobil kart oyunu geliyor
İlginizi Çekebilir