Capcom, Street Fighter 6'nın ikinci DLC karakterini tanıttı

Taylan Bal 9.08.2023 - 12:38
Capcom, EVO dövüş oyunu turnuvasında Street Fighter 6'nın ilk sezon geçişine gelecek olan ikinci DLC karakteri A.K.I.'ı kısa bir şekilde tanıttı.

Bu yılın EVO turnuvası, Guilty Gear Strive, Mortal Kombat 11 ve hatta Ultimate Marvel vs. Capcom 3 gibi oldukça beğenilen dövüş oyunlarının bir araya geldiği bir etkinlik oldu. Street Fighter 6, geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya sürüldü. Bu da yıllık etkinlikte temsil edilmesi için yeterli zaman sağladı.

Yeni DLC karakteri EVO 2023'te tanıtıldı

Bu turnuva aynı zamanda dövüş oyunu duyuruları ve tanıtımları için mükemmel bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Capcom, Street Fighter 6 havuzlarının büyük finallerinden önce hayranlara ikinci DLC karakterini ilk kez gösterdi.

Street Fighter 6'nın ilk DLC sezonu, üç dönüş yapan karakter ve bir tane de tamamen yeni karakter içeriyor. Capcom, Temmuz ayının başında Street Fighter 6'nın kadrosuna Rashid'i ekledi ve bu da oyunculara seçebilecekleri 19 karakter sunuyor. Ayrıca Rashid'in eklenmesi EVO turnuvası ile denk geldi. İkinci karakter olan A.K.I. de EVO'da kısa bir süre gösterildi.

A.K.I. inanılmaz fark yaratabilir

A.K.I., Street Fighter 6'nın ilk sezon geçişinin tamamen yeni bir dövüşçüsü ve kişiliği ile yetenekleri, fragmanda tamamen aktarıldı. Oyuncular A.K.I. ile tanışırken onun "bitkisel ilaç" aradığı bir keseye göz attığını görüyorlar. Daha sonra ölümcül bir zehirle alay edercesine oyunun özelleştirilebilir karakterine zehiri içiriyor. Ek olarak bu fragman, karakterin Sonbahar 2023'te ekleneceğini belirtiyor.

Birçok kişi, A.K.I.'nin geçmiş Street Fighter karakterlerinin birleşimi olduğunu belirtti. Juri Han gibi bir kahraman ve Shadaloo'nun suikastçısı F.A.N.G. gibi zehir yeteneği ve pençe benzeri uzantılara sahip. İkisinin nasıl ilişkili olabileceğine dair bazı ipuçları bulunuyor. Hatta bazıları bambaşka bir teoriyle onun SF5'in olaylarından sonra suikastçının çırak olarak aldığı öğrenci olduğunu da söylüyor. 

Ayrıca karakterin ürkütücü tanıtımı, solgun cildi ve vücudunu nasıl çarpıttığı da dahil, korku filmlerinden esinlenmiş bir karakter olduğunu gösteriyor. Bu kısa A.K.I. tanıtımının yanı sıra, Capcom herkesi Street Fighter 6 ile Teenage Mutant Ninja Turtles arasındaki iş birliği ile şaşırttı. Bu iş birliği de fazlasıyla beğenildi. Peki siz yeni gelen karakter hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom, Street Fighter 6'nın ikinci DLC karakterini tanıttı
İlginizi Çekebilir