Capcom'dan Sony'e suçlama

Murat Halilbeyoğlu 6.01.2011 - 16:17
Capcom: SSF IV'te alternatif kostüm yok, çünkü Sony çok cimri
Capcom yeni yaptığı bir açıklamada Super Street Fighter IV oyuncularının PlayStation 3'te karakterlerin farklı kıyafetlerde görememesindeki tek suçlunun Sony olduğunu belirtti.

Capcom'dan Seth Killian  Xbox 360 oyuncuları karakterlere farklı giysiler giydirebilirken, PS3 oyuncularının bunu yapamamasının tek sebebinin alternatif kostümleri uygulayabileceğiniz veri tabanının yapımı için Microsoft'un para harcarken Sony bu harcamayı yapmak istememesi olduğunu belirtti.

Capcom'dan Sony'e suçlama
Capcom forumuna yazan Killian "Yeni kostümlerin olduğu DLC için ekstra bir veri tabanı lazımdı ve bu DLC ilk network bağlantınızda (PS3 veya Xbox farketmez) doğrudan makinenize yüklenecekti. Var olan bir yazılıma yenilik eklemek istediğiniz zaman doğal olarak ekstra maliyeti olacaktır. Microsoft akıllıca davranıp bu maliyeti karşılarken, Sony böyle bir ödeme yapmak istemedi ve kullanıcılarını bu yenilikten mahrum etmiş oldu. Aslında olay biraz da karışık, çünkü maliyet işin içinde oldu mu uygulamalar bazı bölgelerde pücretli, bazı bölgelerde ücretsiz, bazılarında ise belli bir zaman için ücretsiz olabiliyor. Ama işin özü şu ki; bu olayda Sony bu DLC'nin yayınlanması için gerekli olan ücreti ödemedi. Microsoft ödediği için kullanıcılarına yeni kostümler sunabildi" şeklinde bir açıklama yaptı.

Yorum sizin...
Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom'dan Sony'e suçlama
İlginizi Çekebilir