Capcom'un üç yeni oyunu sızdırıldı

Hürcan Köse 10.02.2017 - 09:33
Detaylı bilgiler ve görüntüler haberimizde
Street Fighter V'in kısmen başarısız çıkışından sonra kaybetmeye başladığı itibarı Resident Evil 7 ile tekrar, çok güçlü bir şekilde kazanan Capcom, GBAtemp sitesinin ortaya çıkardığı sızıntılara göre üç tane yepyeni oyun ile karşımıza çıkmayı planlıyor. Bu sızıntıya oldukça güvenen ve doğruluk payının yüzde yüz olduğunu söyleyen GBAtemp'e karşı yine de sorgulayıcı tutumumuzu koruyalım ve bu haberin gerçeklik payı ile beraber sahte olma payını da göz önünde bulunduralım.

GBAtemp'in forum sayfasında yayınlanan üç oyun ve bilgileri sırasıyla aşağıdaki gibidir. Direkt çeviri yapıp siz okurlarla paylaşıyorum. Orijinal sayfaya buradan gidebilirsiniz.

Knights of Aegis

Capcom'un üç yeni oyunu sızdırıldı

1974, New York Şehri. Order of Aegis adlı, ölümlü ve doğaüstü diyarlar arasındaki düzeni korumaya ve barışı devam ettirmeye yeminli Mistik Şövalyeler'in oluşturduğu bir örgüte dahil oldunuz. Karanlıklar içinde kötü bir varlık hareketlenmeye başlayınca, insanlığın geleceğini kurtarabilmek için geçmişten gelen antik güçleri kullanmak konusunda ustalaşmalısınız.

Element Büyülerini baz alan bir aksiyon oyunu

- Modern silah ve yeteneklerle dolu bir cephaneliğin kilidini açın. Şehirdeki en güçlü yaratıkları alt edebilmek için elementlerin ustası olun.

Detaylı ve ilgi çekici bir senaryo modu

- Zengin içeriklekle sunulan bir dünyada, karanlıkta hareketlenmeye başlayan bir kötülüğü açığa çıkarın. Davayı tamamlayabilmek için suç mahallerini inceleyin ve orkestratörleri adaletin önüne çıkarın.

Silah & Büyü bazlı savaş sistemi
- Her iki elinizde de bulundurabileceğiniz büyüleri ve modern silahları birleştirerek düşmanlarınızı yok edecek, kendinizi tehlikelerden koruyacak ve çevredeki öğeleri avantaja çevirecek çeşitli güçler yaratacaksınız.

Klasik doğaüstü yaratıklar

- Kurt adamlar, melekler, goblinler ve iblisler gibi efsanevi, bilindik doğaüstü yaratıklar. Onları alt edebilmek için zayıf noktalarını bulun ve dünyayı kötülükten temizlemek için çıkacağınız yolculukta devasa yaratıklarla savaşmaya hazır olun.


Broken Horizon

Capcom'un üç yeni oyunu sızdırıldı

Eden gezegeninde terk edilmelerinden iki asır sonra kolonistler hayatta kalmak için savaşmaya devam etmektedir. Robotlarınıza (Mech) binerek dört kişilik co-op bazlı oynanış mekanikleriyle gezegenin düşmancıl etkilerine, yağmacı insanlara ve gezegenin yaşam kaynağı T-Eng'i kontrol etmek amacıyla sürekli artmakta olan uzaylı tehdidine karşı savaşın.

Eşsiz Mech özelleştirme seçeneklerine sahip bir aksiyon oyunu
- Mech'inizi geliştirin ve yendiğiniz düşmanlardan topladığınız hurdalar ya da alt ettiğiniz uzaylılardan kalan organik parçalarla robotunuzu kendinize özel bir hale getirin.

Sürekli beraber çalışan, dört Mech pilotu

- Tüm görevlere dört pilot olarak dalın ve üssünüzü aç gözlü yağmacılar ile güçten gözü dönmüş uzaylılara karşı koruyun. Dilediğiniz zaman üç arkadaşınızı oyuna çağırabiliyorsunuz.

Hızlı Mech savaşları
- Büyük çaplı uzaylı yaratıklara karşı güçlü ve çevik Mech'inizi kontrol edin. Robotunuzdan ayrılıp onu tamir etmeniz gerekiyor ancak bu durumlarda dışarıdan gelen tehlikelere karşı daha zayıf bir hale geliyorsunuz. Robotunuzun silahlarını güçlendirmek için T-Eng gücü toplayın ya da sonuçlarına katlanın.

Büyük canavarlar ve yağmacı insanlar
- Üssünüzü bitmek tükenmek bilmeyen bir yaratık tehdidine ve yağmacı insanlara karşı koruyun. Devasa uzaylı bossları öldürün ve devasa T-Eng kaynaklarını ele geçirin.


Lost Star

Capcom'un üç yeni oyunu sızdırıldı

Kötü amaçlı bir mürettebat ufak bir uzay aracı olan Kayıp Yıldız (Lost Star) ile galaksinin bir ucunda seyahat edip buldukları değerli her şeyi ele geçirmektedir. Eski bir haritaya rastladıklarında kendilerini iyilik ve kötülük arasında geçen amansız bir mücadelenin tam ortasında bulurlar.

Capcom'un üç yeni oyunu sızdırıldı

Bir mürettebat edinip galaksiyi keşfedin

- Bir sürü gezegen keşfedin, mürettebatınıza yeni üyeler katın ve birlikte yeni maceralara katılın.

Çeşitli uzmanlardan oluşan bir ekip

- Mürettebatınızın her üyesi savaş alanına farklı birer yetenek ile giriyor; beraber çalıştıkları sürece her türlü tehlikenin üstesinden gelebilirler.

Uzaylı ırkları ve yerel yaratıklar

- Her gezegen yeni görevlere ve ödüllere sahip. Arkadaş canlısı yerlilerle tanışın, tehlikeli yaratıklarla savaşın ve kolonileşmiş uzayın bir ucunda hayatta kalmaya çalışın.

Bu haberin herhangi bir kesinliği olmadığını da tekrar hatırlatalım. Kişisel fikrimi soracak olursanız ben Knights of Aegis'in gerçek olmasını çok isterim.
Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 07:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2017 09:51
yıllardır yenı bir onimusha beklıyorum bır onceki nesli es gectiler bari 4 e çıkarsınlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2017 21:47
çok klişe geldiler kulağa;
bioshock-titanfall-mass effect :(
ama bu capcom, yanıltacağını düşünüyorum, ya da umuyorum :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Soupa
Soupa 11.02.2017 20:27
Belki bir umut Devil May Cry görürüm diye geldim :(((((
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2017 12:15
Son iki oyun sıradan.
Ve ıkısı de uzaylı.
Uzay temasından neftet eden çok fazla oyuncu var. Neden ikisi de uzay anlamadım
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2017 18:12
For honor
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2017 14:13
Uzay temasından çok kişinin nefret ettiğine dair bir rapor var mı elinde? Cidden böyle bir şey olsa uzay temasını seven biri bile olsa yeterlidir.
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2017 12:41
Seveni de cok var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2017 18:07
broken horizon = Lost Planet
Lost Star = Mass effect

şaka bir yana ilgi çeken yapımlar pc ye gelir umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom'un üç yeni oyunu sızdırıldı
İlginizi Çekebilir