Captain America: Civil War için ilk fragman yayınlandı!

Hürcan Köse 25.11.2015 - 14:25
Sonunda beklenen haber geldi
Marvel'ın hem çizgi roman hem de sinematik evreninin en önemli mihenk taşlarından birisi olan Civil War serisi önümüzdeki sene sinema salonlarında gösterimini gerçekleştirecek. Bu sabah yayınlanan ilk fragmanı ile de önümüzdeki senenin Mayıs ayını iple çekmemize sebep olacak gibi duruyor.

Fragmanda Captain America'yı bol aksiyonlu bir koşuşturmaca ve çetin bir çıkmazın içinde görüyoruz. Maskesini takmamış bir Tony Stark ve aralarındaki çatışmanın etkisi ile alt üst olan bir Captain America. Yeni bir karakter olarak Black Panther'i da fragmanda görebiliyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan sizi bu aksiyon dolu fragman ile yalnız bırakıyoruz.

Yorumlar 73
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2015 18:30
hayır anlamadığım nokta çağır hulku dövdüğün zırhı bas üstlerine bitir işlerini ne diye aksiyon yapıyon -_-
Kalan Karakter: 300 Gönder
BrotherTwo
BrotherTwo 1.12.2015 10:22
Olayı dc, marvel atıştırmasına dönüştürmüşünüz de marvel türkiye de daha baskın çıkması normal. Günümüzdeki bütün çocuklar marvel karakterleriyle yetişti. Kimse DC nin efsanevi karakterlerini hatırlamaz çünkü türkiye de hiç bir şekilde türkçeleri yayımlanmadı. 2 şirketin de birbirinden özendiği karakterleri mevcut. Kimse gelipte 2 side farklı demesin. Evren olarak farklı olabilir ancak 2 firmada birbirinden karakterler çaldı. Çizgo roman kültürünüz yok diyen arkadaşlar umarım sizin kültürünüz sadece marvel den ibaret değildir. Ayrıca marvel evreni captan amerika iron man den ibaret değildir. Şüphesiz ki film çizgi roman hayranlarını çok kızdıracak. Çünkü bu civil war değil. Winter soldier ve captanın, iron man le kapışmasımı civil var ? Olay bundan ibaretmi size göre ? Benim marvel evreninde en beğenmediğim kahraman captan dır. Çünkü marvel evrenin de biraz olsa da bir trollük ve labalelik var. Ancak captan tek başına leke sürüyor bu evrene. DC konusuna gelirsek Batman filmlerine laf eden arkadaşlar... Gerçekten Christoper nolan gibi bir yönetmenin filmine laf edecek kadar fanboymusunuz ? Sinema sektöründe en nadir kalan adamlardandır kendisi. Marvel sinema sektörüne DC den daha hızlı giriş yaptı diye bu marveli daha iyi yapmaz. DC çok geç girdi ancak emin adımlarla ilerliyor. Tarz meselesi beni dc deki sert ve karanlık havası daha fazla heycanlandırıp mutlu ediyor. Bu filmi DC, Marvel atışması yerine captan amerika filmi gibi izleyin çünkü bu filmin civil war ile yakından uzaktan tek alakası captan amerika ve iron man.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2015 22:15
Tony'i eşek sudan gelinceye kadar dövüyolar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2015 16:27
çizgi romanını alın okuyun film çıkana kadar, bu filmide görsellik olarak izleriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2015 00:33
Örümcek Adam nerede arkadaş.Civil War dediğin örümcek adamsız olur mu hiç.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Captain America: Civil War için ilk fragman yayınlandı!
İlginizi Çekebilir