Captain America: The Winter Soldier'ın oyunu Gameloft'tan

Merlinin Kazanı 5.02.2014 - 13:41
Gameloft Marvel’in yeni filminin resmi oyununu geliştiriyor
Gameloft, Captain America: The Winter Soldier'ın resmi oyununu bahar aylarında vizyona girişi beklenen Süper Kahraman filminin hikayesinden esinlenerek geliştirmek için kolları çoktan sıvadı.
 
Filmin resmi oyununu geliştirme hazırlıklarında olan Gameloft, aksiyon ve farklı taktiksel seçenekleriyle Marvel deneyimini oyunculara sunuyor olacak.
 
Gameloft Pazarlama ve Lisans Müdürü Karine Kaiser “Marvel ile partnerliğimiz uzun zamandan beri devam etmektedir; bir kez daha işbirliğine imza atarak blockbuster bir filmi oyun dünyasına aktarıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz”. “Oyuncular filmden birçok karakter ve çizim ile gerçekçi bir Captain America deneyimini yaşayacak” diye belirtti.


Fanatikler Captain America rolünü oynarken, Marvel’in ünlü yapımı vGaillains S.H.I.E.L.D. ajanlarına karşı mücadeleye girecekler. Çoklu oyuncu modunda gruplara karşı savaşa girerek daha yüksek seviyelerde eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Filmden esinlenerek yazılan oyun senaryosunun sürükleyici olacağına garanti veriyoruz.
 
Marvel Entertainment Oyun Pazarlama Başkanı Javon Frazier da beraberlikten ileri gelen sevincini bildirerek global anlamda filmin tamamlayıcısı olacak oyun çıkışını heyecanla beklediğini belirtti.
Captain America: The Winter Soldier iPhone, iPad, iPod touch ve Androidcihazlarda Mart sonunda oyuncularla buluşacak.

- Basın Bülteni


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Captain America: The Winter Soldier'ın oyunu Gameloft'tan
İlginizi Çekebilir