Captain Marvel 2 filminin kötü karakter oyuncusu belli oldu

Ersin Kılıç 15.02.2021 - 11:11
İngiliz aktris Zawe Ashton, 2022 yılında vizyona girecek olan Captain Marvel 2 filminin kötü karakterine hayat verecek.

Captain Marvel 2 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oscar ödüllü oyunculardan Brie Larson'ı bir kez daha Carol Danvers rolünde izleyeceğimiz film için yeni bir oyuncu haberi daha geldi. Gelen haberlere göre Zawe Ashton, Captain Marvel 2 filminin kötü karakterine hayat verecek.

Captain Marvel 2 filminin kötüsü belli oldu

Deadline'ın haberine göre daha önce Velvet Buzzsaw, Greta ve Wonderlust gibi yapımlarda boy gösteren Zawe Ashton filmin kadrosuna katılmış durumda. Nitekim oyuncunun imdb üzerinden de filmin kadrosunda listelendiğini görüyoruz. Ashton'ın filmde hangi karaktere hayat vereceği açıklanmasa da ana kötülerden biri olacağı rapor edilmiş. İlk Captain Marvel filmini ve karakterin durumunu göz önüne alacak olursak birden fazla ana kötü olma ihtimalinin de oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Captain Marvel 2 filminin kötü karakter oyuncusu belli oldu

Captain Marvel 2 filmi 2019 yılında Marvel'ın yeni faz duyurusu ile birlikte gelmişti. Avengers: Endgame olaylarının sonrasında Carol Danvers'ı bir kez daha büyük olayların merkezinde göreceğiz. Kendisi dünyadan uzakta mücadele edecek olsa da hikayenin bir bölümü muhtemelen yine dünyamızda geçecek. Bunun ana sebebi ise kadroda Kamala Khan ve Monica Rambeau gibi isimlerin de yer alıyor olması. Kamala Khan'a hayat veren Iman Vellani ve Monica Rambeau'ya hayat veren Teyonah Parris bu filmde karşımıza çıkacaklar. Zaten ilk filmde çocukluğunu gördüğümüz Monica Rambeau'nun origin hikayesi WandaVision dizisinde anlatılmaya başlandı da diyebiliriz.

Captain Marvel 2 filmi daha önce Candyman filminin yönetmenliğini yapan Nia DaCosta yapacak. Filmin gösterim tarihi ise 11 Kasım 2022 olarak açıklanmıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2021 10:19
Şu çöpü Allah rızası için devam ettirmeyin her filmi üçleme yapmak zorunda değilsiniz.
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2021 18:23
Anlamadığın konu hakkında yorum yapmasan keşke.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2021 16:49
Başlık, Captain Marvel 2 kötü karakter oyuncusu belli oldu. Haber içeriği, hangi kötü karakter olduğu açıklanmadı.. :)) Yani boş haber

----------------------------------

"Kötü karakter oyuncusu" yani kötü karakteri oynayacak kişi belli oldu dedim zaten karışıklık olmasın diye.

C.Marvel kötüsü belli oldu deseydim dediğiniz doğru olabilirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Captain Marvel 2 filminin kötü karakter oyuncusu belli oldu
İlginizi Çekebilir