Captain Marvel filminde Skrull ırkı nasıl gözükecek?

Ersin Kılıç 31.07.2017 - 11:34
Filmde karşımıza çıkacak olan Skrull ırkının nasıl gözükeceğine dair bir ipucu paylaşıldı.
Avengers Infinity War'ı beklerken Marvel sinematik evreninin diğer filmleri hakkında da önemli bilgiler gelmeye devame diyor. Son olarak Ant Man and the Wasp filminden yeni gelişmelerle karşılaşmıştık. hemen sonrasında ise sinematik evrenin kadın kahraman odaklı ilk filmi Captain marvel'dan haberler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Comic Con fuarı Avengers: Infinity War'ın şovuyla dikkat çekse de arka planda yeni gelişmeler de yaşandı. İşte daha yeni ortaya çıkan haber de bununla alakalı. Fuarda 1990'lı yıllarda geçeceği açıklanan Captain Marvel'da Skrull ırkına dair bir görsel paylaşıldı. Bu görselde ırkın nasıl gözükeceği Jerad S.Marantz tarafından çok daha net bir şekilde resmedilmiş.

Yeri gelmişken Captain Marvel ile ilgili büyük bir bilmece de bulunuyor. ComicCon fuarında karakterin Avengers Infinity War filminde yer almayacağı yönetmenler tarafından belirtilmiş durumda. Yine de bu konuda net bir söyleme de yer vermemişler. Çünkü daha önce katıldıkları bir söyleşide Captain marvel'ın filmde yer alabileceğine dair birkaç ipucu vermişlerdi. Kısacası Infinity War'da olmasa da buradaki konuyu bağlayacak olan Avengers 4'te kendisini görebiliriz.

Captain Marvel filminde Skrull ırkı nasıl gözükecek?
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2017 22:07
Green Goblin sandım bir an.Sonra haklarının Sony'de olduğunu hatırlayıp Sony'e sövdüm.İleride hangi Avenger'ın aslında başından beri Skrull olduğunu tartışıyor olabiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Captain Marvel filminde Skrull ırkı nasıl gözükecek?
İlginizi Çekebilir