Captain Marvel'ın çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu

Hakan Hervenik 1.11.2017 - 14:34
Carol Denvers sonunda geliyor.

My Entertainment World tarafından yayınlanan yeni prodüksiyon listesine göre, Marvel'ın yeni filmi Captain Marvel'ın çekimlerinin Los Angeles, California'da  Şubat 2018'de başlayacağı belirtildi.

Captain Marvel'ın çekimleri başlıyor

Captain Marvel filmi orijinal olarak Atlanta'da çekielcekti. Ancak, Los Angeles'ın yeni başlattığı vergide teşvik kanunları ile Marvel'ın bu kararı değişmiş. Marvel Studios aynı zamanda Avengers: Infinity War ve Avengers 4'ün çekimlerini burada gerçekleştiriyor. Brie Larson'ın canlandıracağı Captain Marvel'ın , 8 Mart 2019'da vizyona girmesi bekleniyor .

Captain Marvel kimdir?

Carol Danvers on sekiz yaşındayken Amerika Hava Kuvvetlerine katılmış genç bir plottur. Babasının baskısına karşı gelerek orduya yazılan Carol'ın en büyük hayali gökyüzünde özgürce dolaşabilmektir. Hayalini gerçekleştiren Carol, sonrasında NASA'nın bir projesine katılır. Carol Danvers bir kaza sonunda uzaylı Kree ırkı tarafından yapılan bir makinenin bilinmeyen enerjisinin etkisi altında kaldı. Bu makineden yayılan radyasyon onun genetik yapısını değiştirerek insanüstü güçler verdi. Bunlar uçabilme ve üstün bir önsezi olan yedinci duygudur. Kendisine Miss Marvel adını vererek süper kahramanlar arasına katıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 14:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Captain Marvel'ın çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu
İlginizi Çekebilir