Cartel Tycoon PC için duyuruldu

Özgür Deveci 16.06.2020 - 14:55
Moon Moose tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanacak uyuşturucu karteli strateji oyunu Cartel Tycoon PC için duyuruldu.

Moon Moose tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanacak uyuşturucu karteli strateji oyunu Cartel Tycoon PC için duyuruldu. 2020'nin sonlarına doğru çıkması beklenen oyunun demosu Steam platformunda yayınlandı. Oyunu denemek isteyenler Steam'den ücretsiz bir şekilde indirebilirler.

Cartel Tycoon'da esrar, kokain ve metamfetamin gibi uyuşturucu maddeler üreterek 80'ler döneminde uyuşturucu karteli olabilirsiniz. Oyun, sonsuz tekrar oynanabilirlik için prosedürel olarak oluşturulmuş hikaye ve roguelike aksiyon deneyimi sunuyor. Geliştirici ekip ise oyunu şu şekilde tarif ediyor: "Uyuşturucular, görsel olmayan şiddet ve kötü dil"

Cartel Tycoon PC için duyuruldu

Cartel Tycoon PC için duyuruldu

Kurgusal 80'lerin Latin Amerika'sında geçen Cartel Tycoon, kokainin ABD'yi ve tüm dünyayı ele geçirdiği bir dönemin hikayesini anlatıyor. Zengin uyuşturucu baronu kingpins, binlerce iş yaratırken görkemli imparatorluklarını yönetir, ancak aynı zamanda şiddetin girdabı bu suç dünyasını sarar. Oyunda bir taraftan rakip karteller, haydutlar, devlet yetkilileri ve kamuoyu ile ilgilenirken bir taraftan da uyuşturucu üretimi yaparak imparatorluğunuzu kurmalısınız. Siz çevrenizdeki pazarları ele geçirirken ve yeni yollar keşfederken rakip karteller, DEA, CIA, ordu ve hatta kamuoyu bile büyüyen işinizi tehdit etmeye başlayacak. Başarısızlık kaçınılmazdır, şiddet daha fazla şiddet doğurur. Ancak ölüm uyuşturucu lordları için bir son değildir. Öldüğünüzde yerinize geçecek kişiyi kontrol ederek imparatorluğunuzu yeniden kurmaya başlayabilirsiniz. Lafı daha fazla uzatmadan sizi oyunun duyuru fragmanına alalım.

Bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkacak oyunun PC sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Cartel Tycoon PC Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 ve üstü

İşlemci: Intel Core i5 veya daha iyisi

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 5 GB boş disk alanı

Ses Kartı: Tümleşik

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i7 ~3 GHz ya da AMD Ryzen 7

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 5 GB boş disk alanı

Ses Kartı: Tümleşik

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2020 21:01
para hilesi nasıl yapılıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cartel Tycoon PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir