Castlevania: Grimoire of Souls Apple Arcade için çıktı

Ersin Kılıç 17.09.2021 - 16:20
Michiru Yamane'nin müziklerine ve Ayami Kojima'nın tasarımlarına imza attığı Castlevania: Grimoire of Souls Apple Arcade için çıktı

Konami, yaptığı açıklamayla bir süre önce duyurusunu yaptığı Castlevania: Grimoire of Souls'un Apple'ın popüler oyun abonelik hizmeti Apple Arcade üzerinden yayınlandığını duyurdu. Apple Arcade aboneliği mobil oyun sevenlere yeni çıkan, ödüllü ve dünyanın en sevilen mobil oyunlarından oluşan 200'den fazla Premium oyuna tamamı reklamsız veya uygulama içi satın alma olmadan sınırsız erişim hakkı sunuyor. 

Castlevania: Grimoire of Souls Apple Arcade için çıktı

Grimoire of Souls, Apple Arcade sürümü için açılabilir müzikler, geliştirilmiş bir ilerleme sistemi ve karakter & silah güncellemeleri dahil olmak üzere bir dizi heyecan verici özellikle geliyor. Oyuncular ilerledikçe oyundaki Compendium’un sayfaları, karşılaştıkları tüm silahların, zırhların ve düşmanların kayıtlarıyla dolacak.

Castlevania: Grimoire of Souls Apple Arcade için çıktı

Castlevania hayranlarının tanıdığı ve çok sevdiği klasikleşmiş 2D aksiyona dayalı ve 60 farklı seviyeye sahip Grimoire of Souls, kullanıcılara Castlevania'nın çok sevilen ve her biri kendine özgü, özel yeteneklere sahip beş kahramanından birini seçme fırsatı sunacak. Oyuncular, Grimoire of Souls'daki yüksek kaliteli sinematiklerin de keyfine varacaklar; seslendirilmiş sahnelerin eklenmesi ve çarpıcı animasyonlar, ara sahneleri çok daha sürükleyici hale getiriyor. Tüm oynanabilir karakterler için çeşitli kıyafetler içeren oyunda karakterlerinizi dilediğinizce özelleştirebiliyorsunuz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 23:07
Oyunu geçen yıl android e de gelecek diye duyuran konami gelmiş şimdi sadece apple arcade için çıkarmış. Tam üç kağıtçı bir firma oldu çıktı bu firma.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Castlevania: Grimoire of Souls Apple Arcade için çıktı
İlginizi Çekebilir