Catherine oyunu yeni nesil konsollar için tekrar geri mi dönüyor?

Furkan Güler 18.12.2017 - 11:56
Atlus'un gizli projesi belli olmuş olabilir

Catherine ile beraber oynanış anlamında olmasa da hikaye anlatımı açısından oldukça farklı bir yapımla karşımıza çıkan Atlus kanadından yeni söylentiler geliyor. Son olarak Persona 5 ile birlikte oldukça güzel satış rakamlarına ulaşan firma, söylentilere göre Catherine'in remaster sürümü üzerinde çalışıyor. 17 Şubat 2011 yılında sadece Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarına çıkan oyun, eğer söylentiler doğru çıkarsa yeni nesil konsollar için gelebilir. Diğer bir yandan oyunun şu anda Xbox One geriye uyumluluk kütüphanesinde bulunduğunu belirtelim. Yani bu durum iddiaları biraz daha güçlendiriyor.

Catherine, yeni nesil konsollar için geri gelebilir

Oynanış anlamında pek fazla yenilik sunmaya Catherine'de kabusların arasında kaybolup ilgi çekici bir anlatım tarzına sahip hikaye ile karşılaşıyorduk. Bulmacalara dayalı oynanış mekanikleri ile seçimler yaptığımız oyun, belli bir kesim oyuncunun oldukça hoşuna gitmişti. Diğer bir taraftan Atlus, geride bıraktığımız senelerde Catherine için herhangi bir devam oyunu düşünmediklerini ve projenin tek bir oyunluk proje olduğunu belirtmişti. Yani yeni bir Catherine oyununun gelme olasılığı şu anda yok.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 18.12.2017 13:40
tom boy oyununu da geri istyoruz.yeni hiç bir şey yapılmasın.sadece eskiler elden biraz geçirilip itelensin bizlere.anlamadım resmen remastered nesli oldu bu nesil.yeni konsollar çıkmasın zaten bu kafayla.şimdiki nesil de dahi ne var ne yok bir de orada satarlar.yıllıkı 100 oyun yarısı remastered diğer yarısı yok retro klasik yok bilmeme ne.fiyatlarıda insani olsa bari.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Catherine geri mi dönüyor?
İlginizi Çekebilir