Çaylak NBA oyuncusunun Pokemon karakteriyle benzerliği şaşırttı

Ahmet Özçilingir 11.10.2018 - 13:35
Gerçekten de benziyor

NBA 2018 Draft'ında 13. sıradan LA Clippers tarafından seçilen oyun kurucu Jerome Robinson'un Pokemon karakteri Brock'a olan benzerliği kendisi dair takım arkadaşlarını da şaşırttı. 

Jerome Robinson, Pokemon Brock benzerliği

Live action Pokemon filmi yapılırsa Brock karakterini oynayacak kişi Jerome Robinson olabilir. LA Clippers'ta forma giyen çaylak NBA oyuncusunun Pokemon animesinden Brock ile olan benzerliği, gerçekten dikkat çekici. Jerome Robinson küçük üçgenler şeklinde perçem bıraksaymış adeta Brock'un kendisi olabilirmiş. Şaka bir yana, bu benzerliği fark eden gazeteci Tomer Azarly, LA Clippers soyunma odasında Brock'un görselini Jerome Robinson'a göstermiş. Jerome Robinson da bu benzerliği fark etmiş olacak ki, Brock'un fotoğrafını takım arkadaşlarına göstermiş ve soyunma odasında kefili dakikalar yaşanmış.

Ülkemizde de yayınlanan Pokemon animesi bir neslin en sevdiği "çizgi filmler" arasında yer alıyordu. Ana Haber öncesinde, akşam saatlerinde yayınlanan Pokemon animesi tüm çocukları ekran başına kilitliyordu. Popülaritesini ülkemizde git gide arttıran Pokemon efsanesinin sonunu, kendini Pokemon zannedip balkondan aşağı atlayan çocuk getirmişti. Seni unutmayacağız kendini pokemon zannedip balkondan atlayan çocuk. Ahımız var!

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 03:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2018 17:27
Bunun burnu aşırı aşırı büyük, onun dışında benziyo, göz yok harbi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2018 17:07
adamın gözü yok lan sadece çizgi var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çaylak NBA oyuncusunun Pokemon karakteriyle benzerliği şaşırttı
İlginizi Çekebilir