CD Projekt: "Biz yetişkin oyunu yapmaktan korkmuyoruz"

Murat Halilbeyoğlu 18.04.2012 - 10:27
Cinsellik her yerde neden oyunda da olmasın?
Yeni Enhanced Edition'ın çıkması ile tekrardan oyun dünyasının gündemine oturan Witcher 2 hakkında CD Projekt yapımcıları sürekli olarak beyanlar vermeye devam ediyor.

Rock Paper Shotgun sitesine konuşan yönetici Adam Badowski yaptıkları oyunun küçüklere yönelik olmadığını ancak ucuz yetişkin filmleri gibi bir yapım peşinde de koşmadıklarını belirtti.

"Oyunumuz yetişkin kitleyi hedef alıyor. Karşı cinsi çıplak görmek hoş birşey ama gerçekten yetişkin olan bir insan da bir göğüs görünce heyecan yapmaz."

CD Projekt: "Biz yetişkin oyunu yapmaktan korkmuyoruz"
"Bunlar dünyamızın bir parçası, üstelik başka yerlerde (film, dizi, dergi) bunları görmek kimseyi şok etmiyor. Oyunumuzdaki çıplaklık hikayeye hizmet eden bir yapıda. Sanatsal bir ifadenin şekli olarak görülmeli, bu olay oyunun dünyasının bir parçası."

Öte yandan pazarın çoğunluğuna hakim olmaktan çok belli bir öz yapıda kitle oluşturma hedeflerinde olduğunu belirten Badowski sözlerine şöyle devam etti:

"Witcher 2 tarzında çok az oyun var ve 'Bizim oyunumuz herkese göre değil' derken bunu söylemekten korkmuyoruz. Biz hiçbir şekilde size çocukmuşsunuz gibi davranmayacağız."

"Oyun topluluğu sürekli büyüyor ve bütün bu nüfüsu oluşturan kesimler buradan kendine uygun bir şeyler buluyor. Çeşitlendirme yapmak ve hedefinizi bulmak firma olarak sizin için önemli. Biz kendi hedefimizi seçtik; tutkulu oyunlar isteyen yetişkinler. Ve bu kitleyle de devam edeceğiz."

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
CD Projekt: "Biz yetişkin oyunu yapmaktan korkmuyoruz"
İlginizi Çekebilir