CD Projekt RED, Witcher 3'ün FPS ve kaplama sorunlarıyla uğraşıyor

Çağlar Avcıl 9.03.2015 - 11:25
“Düşük sistemli bir PC’niz varsa, oyun bilgisayarınızı öldürecek!”
Konsollarda 30 fps’de çalışacak olan The Witcher 3: Wild Hunt , oyunu 60 fps’de oynamak isteyen PC oyuncularının ise sistemlerini epey zorlayacak. “Düşük sistemli bir PC’niz varsa, oyun bilgisayarınızı öldürecek” açıklaması yapan CD Projekt RED yetkilileri, bu açık dünya oyununda 60fps’yi yakalamak için iyi bir sisteme ihtiyaç olacağını dile getirdi.

Ayrıca oyunun PlayStation 4 versiyonunda bazı ufak fps düşüşleri ve pop-in (kaplamaların aniden ortaya çıkması) sorunlarından mustarip olan oynda, bu tip hatalarının üzerinde çalışıldığını ancak bu tip hataların açık dünya oyunlarında rastlanılabilir olduğunu dile getirildi. Oyunun optimizasyon aşamasında olduğu ve bu tür hatların final sürümünde giderileceği söylendi.

Aynı zamanda oyun Xbox One’da 900p çözünürlükte çalışırken PS4’de ise 1080p’de çalışacak ve her iki konsolda da 30fps kare saniye oranında sabit olarak oynanabilecek.  Geliştiriciler oyunun çözünürlüğü ve yenileme oranından çok her platformda her oyuncunun aynı eğlence seviyesini sunmak istediklerini belirttiler.

CD Projekt RED, Witcher 3'ün FPS ve kaplama sorunlarıyla uğraşıyor
Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
CD Projekt RED, Witcher 3'ün FPS ve kaplama sorunlarıyla uğraşıyor
İlginizi Çekebilir