CD PROJEKT RED'den Project Orion İçin Açıklama

Basın Bülteni 6.02.2024 - 18:57
CD PROJEKT RED, Cyberpunk 2077'nin devamı olan Project Orion için yüksek profilli yeni ekip üyelerini duyurdu.

CD PROJEKT RED, Cyberpunk 2077'nin merakla beklenen devam oyunu Project Orion için ABD ve Kanada merkezli CD PROJEKT RED North America bünyesinde çalışacak olan yüksek profilli yeni ekip üyelerinin katılımını duyurdu. Bu yeni katılımlarla birlikte, devam oyunu geliştirme sürecinin ilk aşamalarında bulunuyor.

Cyberpunk 2077'nin Devamı Project Orion İçin CD PROJEKT RED Kuzey Amerika Güçleniyor

Project Orion ekibine, Cyberpunk 2077 ve Phantom Liberty genişleme paketi üzerinde çalışmış olan Gabriel Amatangelo (Oyun Direktörü) başta olmak üzere, Pawel Sasko (Yardımcı Oyun Direktörü), Igor Sarzynski (Yaratıcı Yönetmen) gibi stüdyonun deneyimli isimleri öncülük ediyor. Ekip, Boston, Massachusetts'te yeni kurulan CDPR stüdyosunda daha geniş bir ekibin parçası olarak görev yapacak.

Cyberpunk 2077'nin Devamı Project Orion İçin CD PROJEKT RED Kuzey Amerika Güçleniyor

Sektörün Önde Gelen Profesyonelleri Katıldı

Ekip, çeşitli tanınmış AAA projelerinde çalışmış sektör profesyonellerinden oluşuyor. Yapımcı Dan Hernberg, Amazon Games, Panic Button ve Blizzard Entertainment gibi şirketlerdeki önceki rolleriyle biliniyor. Ryan Barnard, Massive Entertainment ve Ubisoft'ta Oyun Direktörlüğü yapmış ve Alan Villani, çeşitli Mortal Kombat oyunlarında teknik direktörlük yaparak biliniyor. Anna Megill, Control ve Dishonored gibi oyunlarda yazarlık yapmış ve Alexander Freed, BioWare'de Star Wars: The Old Republic'te Baş Yazar olarak görev yapmıştır.

İlginizi Çekebilir: Yeni Cyberpunk Oyunu Geliyor

Project Orion'un Anlatı Gücü

Project Orion'un yazar kadrosu, video oyunlarında 20 yıllık deneyime sahip ödüllü oyun yazarı Anna Megill ve New York Times çok satan roman yazarı Alexander Freed gibi isimlerle daha da güçleniyor. Bu, oyunun anlatı tarafının da güçlü olacağının bir işareti.

Yaratıcı Yönetmen ve Mühendislik Direktörü

Igor Sarzynski, yaratıcı yönetmen olarak projeye derinlik katarken, Alan Villani mühendislik direktörü olarak teknik altyapıya liderlik edecek. Bu isimler, projenin yaratıcı ve teknik yönlerinin sağlam ellere emanet edildiğini gösteriyor.

Project Orion, Cyberpunk 2077'nin devamı olarak büyük beklentiler yaratıyor. CD PROJEKT RED'in bu projeye dair planları ve yüksek profilli ekip üyelerinin katılımı, oyunun geliştirme sürecinin heyecan verici olduğunu ortaya koyuyor.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2024 00:20
Oyun vaadedilenin yarisini bilr karsilayamadi bos ruhsuz bir sehir dikey olarak buyuk olucak dendi ben hic bir binaya girip vakit harcadigimi hatirlamiyorum. Oyun bitmemis halde cikti arada sadece buglari duzelttiler onkadar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2024 13:30
Heyecanlanın! Oyun 10 yıl sonra çıkacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2024 11:40
Cyberpunk 2077 atmosferi, hikâyesi, oynanışı ile beni çok memnun etti muhteşem bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2024 20:15
Cp nefreti tamamen popüler kültür ile alakalı olduğunu görmüş olduk. Şuan çoğu oyunlar buglu ve optimize sorunlu çıkıyor. Ha 1 sene geç çıksa daha mı iyi olurdu bilmiyorum. Ben çıktıktan 1 ay sonra zevkle oynadım ve bitirdim. Oyunu kıran bir bugla da karşılaşmadım. En fazla araba gelmiyordu telden.
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2024 10:54
Bu işi başlatan EA ile CDPR oldu çünkü. O zamana kadar tam yayınlanıyordu doğru düzgün çoğu oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 19:29
valla ne yalan söyleyeyim, cyberpunk2077 gelen son güncellemelerle bile vaad edilen gibi değil. oyunu iki kere bitirmeme rağmen, güncellemeyle yeniden oynayayım dedim npc sapıtınca orada bıraktım. bu firma bana artık güven vermiyor.
nerede the witcher 3 zamanındaki hype nerede şimdiki rezillik...
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2024 02:28
witcher'da da sıkıntılı durumlar oluyordu ama bu oyunun ana mekanikleri bile olmamışlık hissi veriyor. adam araba sürme işini falan biraz iyi yapardı.

kadın yan karakterlerle olan hikayeler ve onlarla ilişki ilerleyişi güzel ama tüm hikayenin bir epikliği yok, sadece hüzünlü ve depresif ilerliyo.
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2024 22:16
Ben 60 saat oynadım bunlar oldu ama onu göz ardı edersek oyunun hikayesi güzel ona bir şey diyemezsin bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
CD PROJEKT RED'den Project Orion İçin  Açıklama
İlginizi Çekebilir