Cebinizdeki para ne kadar sağlıklı?

Ersin Kılıç 12.01.2016 - 11:05
Division için interaktif bir uygulama açıldı.
Çıkış tarihi için artık son düzleme giren Division için yeni bir internet sitesi açıldı. Daha çok viral reklam şeklinde karşımıza çıkan bu internet sitesinde oyunun hikaye detayı ön plana çıkarılmış.

Bildiğiniz gibi oyunda yok olmanın eşiğine gelmiş bir dünyada yer alıyoruz. Dünyanın bu hale gelmesini sağlayan enfeksiyon ise kağıt para üzerinden yayılıyor. Kağıt para üzerinden yayılan bu enfeksiyonun tüm insanlığı tehdit ettiği Division, multiplayer özellikleri ile dikkat çeken bir yapım.

Cebinizdeki para ne kadar sağlıklı?
Oyun için açılan internet sitesinde cebinizdeki herhangi bir parayı taratabiliyor ya da üzerindeki seri numarasını girebiliyorsunuz. Bunun sonucunda site paranın nerede basıldığını, şu anda nerede olduğunuzu, paranın kaç km mesafe kaydettiğini ve üzerinde ne gibi maddeler bulunabileceği gibi bir dizi istatistik karşınıza getiriyor. Tüm bunların sonucunda üzerinde yer alan maddeler hakkında bilgiler veriyor. Tabi bu paranın Euro ya da Amerika'daysanız Dolar olması gerekmekte.

Örneğin benim tarattığım para üzerinde 27.970 bakteri olma ihtimali bulunuyor. Paraların ne kadar el değiştirdiğini göz önüne alırsak bu rakamın çok şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz. 8 Mart'ta çıkacak olan oyun için açılan bu siteye buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 10:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2016 11:20
Senin para ölü yatirim abi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cebinizdeki para ne kadar sağlıklı?
İlginizi Çekebilir