Ceiron Wars'ın platformu belli oldu

Merlinin Kazanı 8.05.2013 - 15:36
Nikita Online Ve Ceidot, Ceiron Wars’u GameXP Connect üzerinden yayınlıyor
Nikita Online, Ceidot Oyun Stüdyoları ile yaptığı partnerlik anlaşması hakkında ve çevirimiçi tarayıcı tabanlı oyun Ceiron Wars’u GameXP Connect platformu üzerinden yayınlayacağı ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Ceiron Wars'ın platformu belli oldu
Ceiron Wars, güçlü ve karmaşık bir hikaye, canlı bir atmosfer, göz alıcı grafikler ve kolay öğrenilen ama zor ustalaşılan derin mekanikler gibi vazgeçilmez oyun tasarımı değerlerine sahip, tarayıcı-tabanlı bir rol yapma-strateji oyunu. Oyuncular sihirin bilimle buluştuğu zalim ve karanlık bir evrende destansı maceralarına atılırken ilk olarak birbirine düşman iki taraftan birine katılarak hikayelerini başlatıyorlar. İki tarafın da birbirine nefret beslemek için sağlam nedenleri var; ancak, oyuncuların iki tarafın üzerine de bir “iyi” veya “kötü” yaftası yapıştırması mümkün değil. Bu iki rakip ülkeden birine bağlılığını sunmasının ardından oyuncu, kendini temsil edecek bir uçbeyi karakterini, yani ordularını yapay zeka ve diğer kullanıcıların kontrolündeki düşmanlarına karşı yönetecek bir kahramanı yaratıyor.

Ceiron Wars'ın platformu belli oldu
Geliştirilme sürecinde Ceiron Wars BBGsite.com’un 2010’un en çok beklenen oyunları listesinde üçüncülük ödülünü, Yılın En İyi Tarayıcı Oyunu sıralamasında ise bronz madalya ödülünü almaya hak kazanmıştır.

“Ceiron Wars hem yaratıcı bir zihnin, hem de yetenekli ellerin ürünü. Güzel görünüyor, güzel bir oynanış sunuyor; ama en önemlisi içinde bir yaşam parıltısı bulunduruyor, ” diye belirtiyor NIKITA ONLINE’ın Kurumsal İletişim Direktörü Sergey Kolesov. “Eminim ki GameXP kullanıcıları gelmiş geçmiş en büyük Ceiron Wars hayran kitlesini oluşturacak.”  

GameXP Conect Ceiron Wars’a hızla büyümekte olan web-portalı GameXP (https://www.gamexp.ru/) kitlesine ulaşmak için bir fırsat verirken, aynı zamanda sesli sohbetten 24/7 açık olan destek ekibine kadar geniş bir destek hizmeti de sağlayacak.

Ceiron Wars'ın platformu belli oldu
“Başlangıçta, oyundaki esrarlı yol arkadaşı karakterleri ve etkileyici hikaye size gerçekten derin bir Strateji-RYO oynadığınızı hissettirecek. Ancak, birliklere katılmaya başlar başlamaz, hem birey hem de topluluk bazında devam eden büyük etkinliklerin varlığından da ayrıca haberdar olacaksınız. Céiron Wars size unutulmaz tecrübeler yaşatabilmek için hiç durmadan çalışacak,”  diye belirtiyor CEIDOT’un Yaratıcı Yönetmeni Erkan Bayol. “Ceiron Wars kadar iddialı bir oyunu istediğimiz başarı seviyesine getirmenin tek yolunun Nikita gibi değerli bir partnerle çalışmak olduğunu çok iyi biliyorduk. Eserimizi GameXP kitlesine sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

-Basın Bülteni
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ceiron Wars'ın platformu belli oldu
İlginizi Çekebilir