Warner Bros, Flash filmi sonrası Ezra Miller'ı istemiyor

Ersin Kılıç 20.06.2022 - 11:18
DC Sinematik Evreni tarafında işler yolunda gitmiyor. Warner Bros, Flash filmi sonrasında Ezra Miller ile yollarını ayıracak gibi duruyor.

Zaten tam anlamıyla işlerin yolunda gitmediği DC Sinematik Evreni'nden bir ayrılık daha yaşanacak gibi duruyor. Warner Bros yaşanan son olaylarından ardından Ezra Miller ile yolları ayıracağız rapor edildi. Firmanın The Flash filminden sonra ünlü oyuncu ile bir daha çalışmak istemediği konuşuluyor.

The Flash filmi Ezra Miller'ın son Flash rolü olabilir

DC tarafında bildiğiniz gibi yönetmeninden oyuncusuna kadar o sürekliliği bir türlü göremedik. Zac Snyder'ın projelerden çekilmesi, Synderverse tartışmaları, Ben Affleck ile yaşanan problemler derken bir türlü işleri rayına koyamayan Warner Bros, şu sıralarda da Ezra Miller ile uğraşıyor diyebiliriz.

Warner Bros, Flash filmi sonrası Ezra Miller'ı istemiyor

Kavgaya karışma, küçük bir çocuğu taciz ettiği iddiası ile Hawaii'de sürekli problemlere karışan ve burayı adeta küçük bir Gotham'a çeviren Ezra Miller'ın karıştığı bu olaylar kariyerine büyük bir darbe vurabilir. Oyuncunun isminin sürekli bu tarz haberlerle gündeme gelmesi başta Warner Bros olmak üzere birçok firmanın da gündeminde.

Zaten sancılı bir yapım süreci geçiren The Flash filmi bu olaylar sonrasında tehlikeye girmişti. Fakat filmin neredeyse tamamlandığı göz önüne alındığında Warner Bros alacağı kararları film sonrasına sarkıtmışa benziyor. Deadline'ın haberine göre firma Ezra Miller ile The Flash filminin ardından yollarını ayırma kararı aldı.

Ayrıca Michael Keaton'ın dönüşü, oyuncu kadrosunun zenginliği ile filmin tanıtımlarına da büyük ağırlık vermeyi planlayan Warner Bros'un Ezra Miller'ın yaşadığı problemlerden dolayı bu konuda da büyük bir çıkmaza girdiği belirtilmiş. Diğer taraftan Ben Affleck'in de son Batman rolünü bu filmde sergileyeceğini hatırlatalım.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oldumu
Oldumu 21.06.2022 13:22
Aslında abd film ve dizilerinde hep eşcinsellik insanın gözünün içine sokulur. Flash dizisinde o komiserin evliliği siyahi uzuuun boylu eşcinsel karakterin varlığı malum.... Star Wars Discovery de ana karakterlerden geminin doktoru ile baş? mühendisinin ateşli muhabbetleri ki ikiside ?erkk. Birçok filmde bu karakterlerin işlenmesi + + Disney 'in animasyon filmi buzlightyear? daki eşcinsel muhabbeti. Bunlardan dolayı Ezra Miller in bu dengesizliği bana ne kadar yanlış gelsede ki öyle... İçinde bulunduğu topluluk düşünülünce, üzgünüm ama çokta inanılmaz gelmiyor. Yapılan hareketler doğru mu değil ama sektör lgbt vs vs satmak işin yarışıyorsa oyuncuların da normal olması beklenemez yanlışta olsa durum bu.....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2022 21:03
Ezra Miller kimin kayırması ile sektöre girdi bilinmez ama çok yeteneksiz bir oyuncu. Justice League in ilk fragmanını görüp oyunculuğuna kahkaha attığımı biliyorum. Oldum olası sevmedim bu herifi. Taciz vakası ise tamamen şımarıklığından kaynaklı. İnsan olamamış yeteneksizleri baş tacı yapıyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 11:57
adam amerikan yahudisi. doğuştan kayırmalı senin bildiğin
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 20.06.2022 19:00
Hazır Flash karakteri varken "Grant Gustin" Ezra Miller da kimmiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2022 18:34
ezra miller denen erkekden hallice arkadaşı Flash gibi bir karaktere hiç yakıştıramamıştım. Flash Kostümü giyeceğine gitsin kadın kıyafetleri giyip dolaşsın ortalıkta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 20.06.2022 12:02
Evet biz bu işi beceremedik, elimize yüzümüze bulaştırdık deyip flashpoint ile düzgün bir evren oluşturmaları gerekli. Oyuncularla uzun vade sözleşme yapıp en az 4 filmde oynatılmalılar. 2-3 solo, 1-2 multi olacak şekilde.
Spider_hip
Spider_hip 20.06.2022 13:25
Sırf o da değil ki, oyuncuları da iyi seçmeleri lazım. Misal bu Ezra Miller'ın sürekli saldırı, taciz vs olayları ortaya çıkmaya başladı.
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2022 12:16
Doğru söze ne denir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warner Bros, Flash filmi sonrası Ezra Miller'ı istemiyor
İlginizi Çekebilir