Cennete hoşgeldiniz!

Oğuz Sasi 3.06.2010 - 12:31
Cennete hoşgeldiniz!
Cennete hoşgeldiniz!

Playstation Portable'a özel hazırlanan "Dead or Alive Paradise'ın" yepyeni sitesi, oyunun Avrupa versiyonunun çıkış tarihininde açıklandığı bir duyuru ile bugün yapımcı firma Tekmo Koei tarafından yayına başladı.

"Dead or Alive Paradise'da" tüm favori DOA kızlarının yanı sıra yeni eklenen karakterlerle Zack adasına yapılacak ziyaretler öne çıkarken, oyuncular aynı zamanda özel adalarında flört etme, fotoğraf çekme ve kızlara karşı küçük mini oyunlarda meydan okuma gibi etkinliklere katılabilecekler.

Enigmatic Rio'nun işlettiği Revamped Casino'su da oyundaki mekanlardan biri. Oyunda bir de alışveriş bölümü bulunacak. Buradan yüzlerce yeni eşya, elbiseler ve kendinize ya da arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz hediyeler satın alınabilecek. Arkadaşlarınıza ne kadar hediye verirseniz, aranızdaki iletişim o kadar artacak. Oyunun sitesine Buradan ulaşabilirsiniz.

PSP için özel olarak hazırlanan "Dead or Alive Paradise", 2 Nisan 2010 tarihinde piyasada olacak. Oyun hakkında yayımlanacak güncellemelere de sitesindeki "Elektronik Sinema" bölümünden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cennete hoşgeldiniz!
İlginizi Çekebilir