Çerçevesiz ekrana sahip Acer R270 satışa çıktı

Ersin Kılıç 17.04.2021 - 12:26
Çerçevesiz ekran tasarımına sahip olan Acer R270 monitörü tasarımıyla olduğu kadar özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Günlük bilgi işlem ihtiyaçları için geliştirilen Acer R270 IPS LED monitör, Zero Frame çerçevesiz tasarımıyla 27 inç büyüklükteki ekranda daha fazla alan ve FHD çözünürlükte canlı görüntüler sunuyor.

Geniş görüş açısı özelliği, renklerin 178 dereceye kadar doğru şekilde görüntülenmesini, böylece hangi açıdan görüntülemeyi seçerseniz seçin, monitörünüz renkleri mükemmel şekilde göstermesini sağlıyor. Böylece kullanıcılar işten eğlenceye tüm ihtiyaçları için kullanabilecekleri daha büyük bir ekran alanından faydalanabiliyor.

Acer R270 satışa çıktı

Çerçevesiz ekrana sahip Acer R270 satışa çıktı

Acer R270, AMD Radeon FreeSync™ destekli ekran kartlarıyla kullanıldığında ekran yırtılmalarını yok ediyor ve gecikmeyi en aza indirgiyor. Radeon FreeSync ile monitörün kare hızı grafik kartınınkiyle eşleştiğinden ekran yırtılması ortadan kalkarken oyun deneyimi eşsiz bir hareketlilik kazanıyor. 

Hareketli görsellere 1ms gibi kısa bir sürede tepki gösteren Acer R270’in sahip olduğu Visual Response Boost (VRB) teknolojisi, hızlı hareketler içeren sahnelerdeki bulanıklığı azaltmak için arka ışığı hızlı bir şekilde kapatıyor ve kareler arasına yanıp sönen boş siyah sahneler ekliyor.

6 eksenli renk ayarıyla yüksek doğruluk

Acer R270, profesyonellerin ihtiyaç duydukları gerçek renkleri ve tonları sunabilmek için benzersiz bir 6 eksenli renk ayarı formatı kullanıyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde renk tonunu ve doygunluğunu 6 eksende ayarlayabildiği gibi bu eksenler R, G, B'den C, M ve Y'ye kadar uzanıyor ve kullanıcıların monitörün renklerini profesyonel ihtiyaçlarına göre özelleştirmesine olanak tanıyor.

Göz dostu teknolojilerle donatıldı

Konforu en üst düzeye taşımak için -5 ile 20 derece arasında eğilerek kullanılabilen Acer R270, sahip olduğu AcerVisionCare™ teknolojisiyle göz yorgunluğunu azaltmaya da yardımcı. Üstelik de daha rahat bir izleme deneyimini mümkün kılıyor. Monitör; programcılar, yazarlar, grafik tasarımcılar ve oyuncular gibi ekran karşısında uzun süreler kalan kullanıcıların ihtiyaçlarını dikkate alan çeşitli koruyucu özellikler içeriyor.

BlueLightShield teknolojisi, kullanıcıların daha uzun süre boyunca rahat bir görüntüleme deneyimi yaşamalarını sağlamak için ekran üzerindeki ayarlardan mavi ışığa maruz kalma yüzdelerini ayarlamalarına olanak tanıyor. Flickerless teknolojisi ile saniyede 60 kez yenilenen karelerin sebep olduğu göz yorgunluğunu azaltmak için ekran yenileme titreşimini ortadan kaldırıyor. ComfyView teknolojisi ise daha rahat görüntüleme için ışık yansımasını azaltıyor. 

Fiyat ve Bulunabilirlik

1 ms tepki süresi ve 75Hz yenileme hızı sunan 27 inç boyutlu Acer R270SI IPS LED monitör, 1.599 TL fiyat etiketiyle satışta.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 18:04
dolby vision desteği olmayan her monitör çöp benim için
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 17:30
Ekran oled değil ve çöp tabiki,,,bana oledle gel gerisi hikaye hangi devirdeyiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 16:00
Fiziksel olarak %100 benzeri var bende Asus ve 2013'te mi ne almıştım :) Görsel olarak gayet güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çerçevesiz ekrana sahip Acer R270 satışa çıktı
İlginizi Çekebilir