Cevat Yerli: "Amacımız CoD'u yerinden etmek değil"

Murat Halilbeyoğlu 24.02.2011 - 16:24
Crysis 2'nin yaratıcısı herşeyin oyuncular için olduğunu söyledi
Crytek firması Crysis 2 oyununda co-op özelliği bulunmayacağını doğruladı. Ancak oyunun hikaye modunun FPS hayranlarını mest edecek aşırılıkta olacağını belirtti.

Crytek patronu Cevat Yerli yaptığı bir röportajda bir numaralı önceliklerinin Call of Duty'yi tahtından etmek olmadığını belirtmişti.

"Hayır, co-op sunmayacağız. Amacımız sağlam bir paket sunmak ve sanırım bazı insanlar ne kadar büyük olduğunu görünce çok şaşıracaklar ancak bunun hakkında da çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü herkesin bekleyip oynamasını tercih ederim."

Cevat Yerli: "Amacımız CoD'u yerinden etmek değil"
"Amacımız kimseyi tahtından etmek değil veya bir sonraki Call of Duty veya Halo oyunu olmak değil. Amacımız oyuncuların içine işleyen ve "Bu hayatımda oynadığım en yoğun shooter. Nano giysinin bana izin verdiği kadar istediğim her şeyi yapabiliyorum, ayrıca hikayesi de muhteşem" diyecekleri bir Crysis yapmak."

"Benim için tüm olay bu. Eğer oyuncuların içine işleyen bir oyun yaparsak o zaman Crysis 2'nin bir numara olmaması için bir neden göremiyorum, yine de amaç Call of Duty'i yerinden etmek değil."
Yorumlar 85
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 07:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cevat Yerli: "Amacımız CoD'u yerinden etmek değil"
İlginizi Çekebilir