Championship Manager Türkiye geldi!

Mahmut Saral 5.12.2011 - 17:01
Championship Manager Türkiye yayında. Hem de Türkçe!
Basın Bülteni:

Yıllardır futbol tutkunlarının büyük bir keyifle oynadığı ünlü futbol menajerlik oyunu Championship Manager, Championship Manager Türkiye ismiyle artık Facebook’ta Türkçe olarak açık beta yayınına başladı!

Türkiye’de üretilen en büyük sosyal oyunlardan biri olan Townster’ın geliştiricisi Türk sosyal oyun şirketi Gamester ile dünyanın en büyük perakendecilerinden olan GameStop arasında yapılan stratejik işbirliğinin ilk ürünü olan Championship Manager Türkiye, Facebook üzerinden Türk futbolseverlerle buluşuyor!

Championship Manager Türkiye geldi!
Championship Manager Türkiye, FIFA Superstars ve Sims Social gibi oyun dünyasının büyük markalarının Facebook’a gelmesinin ardından Türkiye’de ilk defa büyük bir markanın Türkiye’ye özel olarak düzenlenip pazara girmesi bakımından önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

Alışık olunan Championship Manager’ın birçok özelliğini barındıran Championship Manager Türkiye’de, ister Türkiye’den ister dünyanın başka bir yerinden favori takımızın başına geçip tamamen güncel ve orijinal kadroları ile şampiyonluğa koşabilirsiniz. Üstelik dünyanın en büyük oyuncularını bütçeniz yeterse takımınıza transfer etmeniz bile mümkün. "Ben ekmeğimi taştan çıkarırım" diyenler ise, dünyanın dört bir yanından genç ve ucuz yetenekler bulup vasat bir takımı da üst liglere çıkarmayı seçebiliyor. Uydurma isimler yerine lisanslı takım ve oyuncu isimlerinin bulunması, Championship Manager Türkiye’yi daha gerçekçi ve eğlenceli hale getiriyor. Bu sayede gerçek hayatta izlediğiniz maçlarda beğendiğiniz oyuncuları oyundaki takımınıza transfer etmek hiç de zor değil.

Championship Manager Türkiye’nin belki de en zevkli özelliklerinden biri arkadaşlarınızla kafa kafaya maç yapılmasına imkan sağlaması. Arkadaşınızı düelloya davet edip, hatta kendinize çok güveniyorsanız baklavasına olmasa da oyun parasına iddiaya girip takımlarınızı yarıştırabilir ve menajerlik vasıflarınızı herkese ispat edebilirsiniz.

Championship Manager Türkiye’yi, buraya tıklayarak oynayabilirsiniz!


Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Championship Manager Türkiye geldi!
İlginizi Çekebilir