Chaos Code: New Sign of Catastrophe PC ve PS4'e geliyor

Hürcan Köse 9.03.2017 - 10:49
Önümüzdeki hafta mevzuya gidiyoruz
Arc System Works, yaptığı yeni açıklama ile 2 boyutlu dövüş oyunu Chaos Code: New Sign of Catastrophe'un önümüzdeki hafta PC ve PlayStation 4 platformlarına geleceğini duyurdu. Daha önce PlayStation 3'te boy gösteren ancak çevrimiçi moda sahip olmadığı için oyuncular tarafından pek beğenilmeyen Chaos Code, anime tarzı görselleri ile dövüş oyuncuları için yeni bir soluk olarak geliyor.

Guilty Gear'a benzerliği, zaten yapımı açısından da serinin kardeşi sayılabilecek olan yeni oyunda çevrimiçi oyun desteği bulunacak. Birbirinden farklı 16 özel karaktere sahip olan Chaos Code: New Sign of Catastrophe, her iki platform için de 20 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Henüz Steam ve PlayStation Türkiye'deki TL bazında fiyatı belli olmadı.

Arcade, Versus ve Mission modu olmak üzere üç farklı oyun yapısına sahip olacak olan oyunda ayrıca renk düzenleyicisini kullanarak karakterleri kendinize özel düzenleyebileceksiniz. Çevrimiçi oyun desteği sayesinde dünyanın öbür ucundaki dövüşçülerle karşılaşıp liderlik sıralamalarına giriş yapabileceksiniz.

Chaos Code: New Sign of Catastrophe, 15 Mart'ta PC ve PS4 platformlarına çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chaos Code: New Sign of Catastrophe PC ve PS4'e geliyor
İlginizi Çekebilir