Chivalry 2 için kanlı bıçaklı konsol duyuru fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 11.06.2020 - 13:04
Torn Banner tarafından geliştirilen Chivalry 2 için kanlı bıçaklı bir duyuru fragmanı yayınlandı. Oyunun çıkacağı konsollar ve çapraz platform desteği gösterildi.

Torn Banner tarafından geliştirilen Chivalry 2 için yeni bir duyuru fragmanı yayınlandı. Oynanışa dair görüntüler içeren videoda çapraz platform desteği duyuruldu.

Chivalry 2 için kanlı bıçaklı yeni duyuru fragmanı yayınlandı

Yolculuğuna ilk olarak Half Life 2'nin bir modu olarak başlayan Age of Chivalry, zaman içinde Source Engine ile yollarını ayırarak Unreal Engine 3 üzerinden ilerlemeye devam etmişti. Takvimlerimiz 2012 yılını gösterdiğinde ise bu Half Life 2 modu, bağımsız bir oyun olarak Steam'de yerini aldı.

Chivalry 2 ise abisi Chivalry: Medieval Warfare'in peşinden son sürat geliyor. Dün yaptığımız haberde Deep Silver'ın bir fragman yayınlayıp sonra sildiğinden bahsetmiştik. Yine dün ilerleyen saatlerde IGN YouTube hesabı üzerinden aynı fragman yayınlandı.

Chivalry 2, göründüğü kadarıyla Xbox Series X ve PlayStation 5 yeni nesil konsollarına da geliyor. Aynı zamanda PlayStation 4, Xbox One sistemleri için de gelecek. İşin güzel yanı şu ki, PC içinde Epic Games mağazasına özel olarak gelen oyun, bütün platformlar arasından çapraz oynanabilecek. PlayStation 4 oyuncuları ve Xbox One ailesinden herhangi bir sistemi olan oyuncular, PC üzerinden oynayan oyuncularla oynayabilecek. Bunun ne gibi avantaj ve dezavantajlar oluşturduğunu ilerleyen vakitlerde hep birlikte göreceğiz. 

Chivalry 2 için kanlı bıçaklı konsol duyuru fragmanı yayınlandı

Ayrıca Chivalry 2 için geçtiğimiz yıl E3 2019'da bir oynanış fragmanı yayınlanmıştı. Chivalry oyunları bildiğimiz gibi vahşi ve bu vahşeti asla gizlemeyen türden oyunlar. Mart 2020 tarihinde yayınladıkları oynanış fragmanı ise bunu tam anlamıyla kanıtlar nitelikte. Oyunun acımasız dokusu, metal ve et kesilmesi sesleri, ortaçağ atmosferi insanı delip geçen türden. Hiçbir zaman kolay bir oyun olmamıştı ancak Chivalry 2 ile şunu söyleyebiliriz ki oyun, daha acımasız bir hale gelmiş.

Oyun henüz alfa sürümünde oyuncular tarafından test edilerek geliştiriliyor. Bunun bir parçası olmak isteyen oyuncular için ise Torn Banner'ın kapıları açık. İşte alfa sürümünün oynanış videosu.

Chivalry 2'nin çıkış tarihi ise henüz belirsizliğini koruyor. Tarih olarak 2020 yılında gelecek diye bildiğimiz oyun için yılın yarısına gelmiş olmamıza karşın belirli bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak önümüzdeki günlerde Chivalry 2'nin çıkış tarihini almamız da mümkün. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chivalry 2 için kanlı bıçaklı konsol duyuru fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir