Chivalry 2 tüm konsollar ve PC üzerinden birlikte oynanabilecek

Alparslan Gürlek 10.06.2020 - 14:48
Chivalry 2 oyunu PlayStation 4, Xbox One serisi, PlayStation 5 ve Xbox Series X gibi çıktığı tüm konsollar ve PC üzerinden çapraz platform desteğiyle oynanabilecek.

Twinfinite tarafından fark edilen duyuru fragmanına göre, Chivalry 2 hem yeni, hem eski nesil PlayStation ve Xbox konsollarıyla çapraz platform oynanabiliyor.

Deep Silver tarafından yayınlanan, sonra silinen bir fragmanda gösterildiği kadarıyla Chivalry 2 Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için gelecek ve çapraz platformlardan oynanabilecek. PC, tüm platformlar arasında çapraz oyun özelliğine sahip olacak.

Chivalry 2 çapraz platformlardan oynanabilecek

Ayrıca Chivalry 2 için geçtiğimiz yıl paylaşılan oynanış fragmanını izlemediyseniz bir göz atın.

Chivalry 2'nin PC sürümü ise geçen yıl PC Gaming Show'da Epic Games Mağazası için özel olarak çıkacağını doğrulamıştı. O etkinlikte, çıkışı 2020 olarak planlıydı. Bu can sıkıcı 2020 yılının yarısına geldiğimize göre önümüzdeki günlerde bir Chivalry 2 çıkış tarihi almamız muhtemel.

Chivalry 2 tüm konsollar ve PC üzerinden birlikte oynanabilecek

Benim gibi ortaçağ temasına aşık insanlar için Chivalry: Medieval Warfare enfes bir oyundu. Oyuna gelen genişleme paketi Deadliest Warrior da güzeldi. Aslında bu sektörün içinde sürekli bulunması, yer yer yenilenmesi gereken bir tür. Bunu da bize en iyi Mordhau oyunu kanıtladı. Orta çağ temasının sektörün düzenli olarak alması gereken bir ilaç olduğunu düşünüyorum. 

Chivalry 2'nin gelmesi bu konuda çok elzem. Ayrıca çapraz platform oynanabilir olması da oyuncular arasında nelere yol açacak hep birlikte göreceğiz. Çapraz platformun bazı oyunlar için temel bir ihtiyaç, bazıları için ise deneyimi öldüren bir özellik olduğunu söyleyebiliriz. Farklı cihazlarda farklı oyun deneyimleri yaşayan, bazılarının daha zor ve sıkıntılı, bazılarının ise daha rahat ve kolay oynadığı oyunda, herkesi aynı sunucuya toplamak yıpratıcı olabilir. Chivalry için ekip, bunu nasıl halledecek hep birlikte göreceğiz.

Chivalry 2 için ayrıca resmi bir web sayfası oluşturuldu. Ayrıca silinen videonun açıklamalar kısmında yazanlar da şu şekildeydi:

"Chivalry 2, epik ortaçağ savaş filmlerinden esinlenen çok oyunculu birinci şahıs bir kesme biçme oyunudur. Oyun, PlayStation 4, Xbox One X'i de içeren Xbox One ailesi, PC (Epic Store) ve yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacak. Yeni nesil konsollar için ileride daha fazla bilgi gelecek."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chivalry 2 tüm konsollar ve PC üzerinden birlikte oynanabilecek
İlginizi Çekebilir