Chivalry 2 kısa sürede bir milyon satmayı başardı

Ersin Kılıç 18.08.2021 - 11:23
Geçtiğimiz Haziran ayında çıkan ve oyuncuların ilgi ile karşıladığı Chivalry 2 satış rakamlarının kısa sürede bir milyona ulaştığı açıklandı.

Chivalry 2 satış rakamları açıklandı ve oyunun bir milyon barajını geçtiği duyuruldu. 8 Haziran'da piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında 1 milyondan fazla satan oyun, yapım ve dağıtım stüdyolarının da yüzünü güldürdü diyebiliriz. Öyle ki Chivalry 2 gelen açıklamaya göre geliştirici Torn Banner'ın şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu olarak zirveye yerleşmiş durumda.

Chivalry 2 satış rakamı bir milyon barajını aştı

Chivalry 2 kısa sürede bir milyon satmayı başardı

Chivalry 2'de sekiz milyonun üzerinde oyun saati kaydedilirken, bu savaşlarda 420 milyondan fazla savaşçının öldürüldüğü ve bugüne kadar en popüler silah olarak ise Messer kullanıldığı belirtilmiş. Satış rakamı ile birlikte oyunun House Galencourt güncellemesi hakkında da bazı bilgiler verildi. Bu güncelleme iki yeni harita, yepyeni bir 3'e 3 oyun modu, orijinal Chivalry: Medieval Warfare'den popüler ok kamerası özelliğinin geri dönüşü, 60'tan fazla özelleştirme seçeneği ve daha fazla yeniliği oyuncuların karşısına çıkaracak.

Torn Banner Studios Başkanı Steve Piggott ise satış rakamları ile ilgili şunları söyledi: “Haziran ayında piyasaya sürülmesine rağmen, beş platformda bir milyondan fazla insan Chivalry 2'yi oynadı ve bu da bize oyunun ne kadar daha fazla büyüme potansiyeli olduğunu gösteriyor. Chivalry 2'nin eşsiz kanlı, destansı ortaçağ savaş deneyimini bu kadar çok kişiye getirdiğimiz için çok mutluyuz ve oyunu çok daha fazla genişletmek için şimdiden çok sıkı çalışıyoruz."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2021 21:43
haketti bu oyun eğlencelik oturup başında her gün oynamalık değil ama canınız sıkılınca hem eğlenceli hem komik hem de hurraa herkese girişebileceğiniz bir oyun istiyorsanız tavsiye ederim umarım asya, orta doğu tarzı bir krallık da "dengeli" bir şekilde oyuna eklenir ilerleyen updatelerde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chivalry 2 kısa sürede bir milyon satmayı başardı
İlginizi Çekebilir