Chivalry 2 Steam platformunda da yayınlandı

Atıf Doğan Özcan 13.06.2022 - 15:22
Çıkış yaptığı andan itibaren sadece Epic Game Store’a özel olarak kalan Chivalry 2 Steam’e geldi sonunda. Oyuncuların ilk günden beri beklediği bir işlemdi.

Epic Game Store ile anlaşmalı olarak çıkan yapım sadece Epic bünyesinde barındı. Şimdiyse anlaşma süresi doldu ve nihayet Chivalry 2 Steam platformuna da gelmiş durumda. Üstelik güzel bir indirim oranıyla Steam oyun listesine eklendi.

Chivalry 2 Steam platformunda %40 indirimli

Bir süredir sadece Epic Game Store’da yer alan oyun anlaşma süresinin dolmasıyla beraber Steam’e geçiş yaptı. Ayrıca hem indirimle hem de Tenosian Invasion güncellemesini ücretsiz olarak geçiş yaptı. Piyasada bulunan en iyi orta çağ oyunlarından birisi olarak kabul edilen oyun çıktığı günden itibaren çok sayıda oyuncuya ulaşmayı başarmıştı.

Chivalry 2 Steam platformunda da yayınlandı

Ücretsiz olarak eklenen Tenosian Invasion güncellemesiyle birlikte oyuna, atlar, yeni haritalar ve Tenosia birliği geliyor. Oyunda Osmanlı İmparatorluğu'ndan ilham alan Tenosia birliği, oyunda yer alan çoğu birliğe göre çok fazla çevik ve bir o kadarda akademik başarısı yüksek. Gelen güncelleme içerisinde İskenderiye Kütüphanesini Mason Order’a karşı savunduğumuz bir bölümde yer alıyor ayrıca, yeni ölüm maçı haritaları da oyunumuza eklenecek ve böylece harita çeşitliliği de artmış oluyor. 

Chivalry 2 Steam üzerinde %40 indirimli 36,60 TL olarak satışa sunuldu. Oyuncular tarafından büyük bir ilgi gören yapım yapılan indirim ve getirmiş olduğu ücretsiz güncellemesi ile gönülleri fethetti diyebiliriz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chivalry 2 Steam platformunda da yayınlandı
İlginizi Çekebilir