Chivalry II için yeni 1080p 60FPS oynanış videosu paylaşıldı

Berat Darıcı 9.03.2020 - 11:07
64 kişilik haritalara sahip orta çağ savaşlarının yapıldığı Chivalry II için PAX East 2020 etkinliği sırasında yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.

Chivalry II, epik orta çağ savaşlarından esinlenen çok oyunculu birinci şahıs video oyunudur. Oyun, Chivalry: Medieval Warfare'in devam oyunu. Çok oyunculu derken 3-5 kişilik bir oyun gelmesin aklınıza. Tam 64 kişilik devasa muharebe alanlarında dövüşen oyunculardan bahsediyorum.

Kale kuşatmalarından at üzerinde savaşlara kadar pek çok içerik barındıran oyun, Torn Banner Studios tarafından geliştirilmekte. Oyun için PAX East 2020 etkinliği sırasında 5 dakikalık 1080p 60 FPS oynanış videosu paylaşıldı. Oyunda kellesini kopardığınız oyuncunun kafasını alıp başka bir rakibe fırlatma gibi özellikler var. Savaş naraları, ateşli oklar ve daha fazlası bizleri bekliyor.

Yenilenmiş, daha hızlı ve daha akıcı bir savaş sisteminin yanı sıra sürükleyici ses ve efektler oyunun vaat ettikleri arasında. 2020'de Epic Games Store'da, 2021 yılında ise Steam'de yayınlanacak. Evet oyun 1 yıl Epic Games Store'a özel olarak çıkacak. Torn Banner Studios, oyunda Game of Thrones'ın bölümlerinden "Battle of the Bastards" bölümünün kaosunu ve tarzını yaratmayı amaçladıklarını söylüyor. Yapımcı ekip, savaşların görsel açıdan daha anlaşılabilir ve akıcı olması üzerine yoğunlaşmış.

Chivalry II için yeni 1080p 60FPS oynanış videosu paylaşıldı

Chivalry II karakter özelleştirmeleri ile beraber geliyor

Chivalry II'de dört ana sınıf olacak. Bu sınıfların birbirlerine göre benzerlikleri olduğu gibi birbirlerinden ayrıldıkları önemli yeteneklerde var. Mesela bazıları daha hızlı bazıları daha yavaş gibi. Oyunda karakterleriniz üzerinde özelleştirmeler yapabileceksiniz. Bu özelleştirmeler boy ve ağırlık tarzı değil de, daha çok kıyafet ve yüzleri gibi özelleştirmeler olacak. Karakterinizi korkutucu bir hale getirme şansınız olacak. Oyunun yapısının 5 oyuncuya karşı 5 oyuncuyu destekleyecek yapıda olduğunu da eklemek isterim. Oyun ilerleyen zamanlarda Raytracing ve HDR gibi özellikleri de destekleyecek. Fakat şu anda yapımcı ekip önceliği optimizasyona verdiğini belirtiyor.

Mancınıkların da bulunduğu oyun Tripwire Interactive tarafından yayınlanıyor. Sadece PC'ye özel olarak geliştirilen oyunun ilerde konsollara gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor. Tripwire Interactive, 2005 yılında oyuncular tarafından kurulmuştu. Oyunun resmi web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyun için paylaşılan oynanış videosunu ise aşağıdan oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Mount & Blade 2 çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2020 06:24
Mordhau'dan neredeyse hiçbir farkı yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2020 15:45
Beğenmedim. Mortal combatın şövalye versiyonu gibi olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chivalry II için yeni 1080p 60FPS oynanış videosu paylaşıldı
İlginizi Çekebilir