Chris Hemsworth, Thor rolüne devam edeceğini açıkladı

Ersin Kılıç 14.09.2020 - 11:08
Ünlü oyuncu Chris Hemsworth, yaptığı açıklama ile Thor: Love and Thunder filminden sonra da rolüne devam edeceğini belirtti.

Marvel Sinematik Evreni'nin en güçlü ve sevilen karakterlerinden biri olan Thor, daha uzun bir süre karşımıza çıkmaya devam edecek gibi duruyor. Karaktere uzun bir süredir hayat veren ve bu rol ile bütünleştiğini söyleyebileceğimiz ünlü oyuncu Chris Hemsworth, Thor rolü için emeklilik planı olmadığını dile getirdi.

Chris Hemsworth, Thor karakterini canlandırmaya devam edecek

Yazının bundan sonrası Marvel Sinematik Evreni'nden güncel olmayan ve Avengers: Endgame filmini izlemeyen takipçilerimiz için Spoiler olabilir.

Chris Hemsworth'un canlandırdığı Thor karakteri bildiğiniz gibi önümüzdeki dönemde gösterime girecek olan Thor: Love and Thunder filminde bir kez daha karşımıza çıkacak. Bu filmde Natalie Portman'ın da tıpkı çizgi romanlarda olduğu gibi Thor olarak gözükeceği daha önce yapılan açıklamalarda belirtilmişti. Tabi bu ihtimal sonrası tıpkı Robert Downey Jr. ve Chris Evans gibi Chris Hemsworth'un da MCU'ya veda edebileceği ihtimalleri konuşulmaya başlanmıştı. Chris Hemsworth ise yaptığı açıklama ile bu ihtimali ortadan kaldırmış oldu.

Elle dergisi ile bir söyleşi yapan Chris Hemsworth, konu bu ihtimale gelince veda etmeyi uzun bir süre düşünmediğini şu sözler ile dile getirmiş. "Delirdiniz mi? Bu konuda herhangi bir emeklilik planım yok. Thor bunun için çok genç. Henüz sadece 1500 yaşındayım. Kesinlikle MCU'ya veda ettiğim bir film değil. En azından ben öyle umuyorum."

Chris Hemsworth, Thor rolüne devam edeceğini açıkladı

Thor Love and Thunder filmi hakkında da konuşan Hemsworth, şu açıklamalarda bulunmuş. "Senaryoyu okuduktan sonra oldukça heyecanlandığımı söylemem gerek. Elbette bu filmin yapımında çok fazla sevgi ve şimşek olacak (gülüyor). Avengers: Endgame'de yaşanan olaylardan sonra hala Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olduğuma ve Thor'un hikayesini devam ettirebildiğimize seviniyorum. Elbette size hikaye ve senaryo detayları hakkında bir şey söyleyemem ama merakınızı gidermek için senaryoyu okurken Thor Ragnarok'tan daha fazla eğlendiğimi söyleyebilirim. Bu da bir şeyi kanıtlıyor çünkü Thor Ragnarok harika bir filmdi." 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 10:57
Tomda devam edecek mi acaba bi bilgi var mı
Kalan Karakter: 300 Gönder
ruyaguclu
ruyaguclu 14.09.2020 15:06
role çok yakışıyor bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2020 12:56
Çok eğlenceli ve sürpriz dolu. Diğerlerinden çok farklı bir film. İzleyicilerin bunu görmesi için sabırsızlanıyorum. (Marveldaki bütün filmlerin, çıkmadan önceki oyuncu ve yönetmen açıklamaları)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chris Hemsworth, Thor rolüne devam edeceğini açıkladı
İlginizi Çekebilir