Chrone Trigger’ın PC versiyonu için hata düzeltmeleri geliyor

Murat Boran 4.04.2018 - 11:55
RPG fanları için küçük, oyunun iyileştirilmesi içinse büyük bir adım.

Daha önce Chrono Trigger PC versiyonu hakkında bazı sıkıntılar olduğunu buradaki haberimizde ifade etmiştik. Öfkeli RPG fanları tarafından yükselen linç ve isyan çığlıklarını görünüşe göre Square Enix nihayet yanıtsız bırakamadı. Oyunun gelecek aylarda bir dizi güncelleme alarak, sahip olduğu sıkıntılardan arındırılacağı ifade ediliyor.

Chrone Trigger’ın PC versiyonu için hata düzeltmeleri geliyor

Square Enix’in Steam topluluk temsilcisi yaptığı açıklamada, yaşanan olumsuzluklara neden olan kaynakları belirlemeye devam ettiklerini ve önümüzdeki aylarda peş peşe yayınlanacak bir dizi güncelleme ile tüm olumsuzlukların ortadan kaldırılacağını söyledi. Bununla birlikte Steam desteklerinin sona ermeyeceğini; oyuna sahip çıkmaya devam edeceklerini de vurguladı.

Oyunun hayranlarını bu kadar kızdıran hususlarda ilk sırayı grafiklerin ve filtrelerin oldukça kötü görünmesi alıyor. Bununla beraber dokunmaya duyarlı ekranlar için daha uygun görünen bir menü ve yerleştirilen yazı ve objelerin çirkinliği en önde geliyor. Başka çeşitli sorunlar olmasını da ilave ettiğimizde, fanların öfkelenmekte haklılık paylarının olduğunu söyleyebiliriz.  

Oyunun ilk olarak artwork’ünün değiştirileceğini belirtelim. Bu ay içerisinde sunulması plânlanan ilk güncellemede oyunu yüksek çözünürlüklü grafiklerde veya orijinal Chrono Trigger grafiklerinde oynama tercihi yapabileceksiniz. Bu değişiklik oldukça iyi görünüyor. İlgili seçeneğin menüleri de düzenleyip düzenlemeyeceği henüz bilinmiyor. Daha fazla bilgi edindikçe sizlerle de paylaşacağız. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chrone Trigger’ın PC versiyonu için hata düzeltmeleri geliyor
İlginizi Çekebilir