Chrono Trigger'ın Steam versiyonu oyuncuların canını sıktı

Mehmet Atilla Turan 28.02.2018 - 12:43
Herkes yeni bir sürüm beklerken, aldıkları sadece mobil versiyon oldu.

1995 senesinde Super Nintendo Entertainment konsoluna çıkan Chrono Trigger, çoğu oyuncunun favori JRPG'si olarak tabir ediliyor. Daha sonrasında PS1, Nintendo DS, iOS ve Android platformları için çıkarılan Chrono Trigger, artık PC platformunda da bulunuyor. Her ne kadar mantıklı ve güzel görünse de, çoğu oyuncu bu durumdan biraz şikayetçi. Bunun nedeni ise uyarlamanın biraz düşük kalması.

Umulan sürüm ile alınan sürüm bir olmadı

Square Enix, her ne kadar Steam sayfasında Chrono Trigger'ın grafiksel ve oynanış olarak geliştirildiğinden bahsetse de, bu durumlar ortada görünmüyor. Yaklaşık yirmi sene sonra yayınlanan Android/iOS uyarlaması ile aynı olan Chrono Trigger'ın PC versiyonu, grafiksel anlamdan çok göz yoruyor. Sorunlar arasında yazı tipinin ve ara yüzün değiştirilmesi de bulunuyor. Chrono Trigger'ın Steam sayfası negatif yorumlarla dolu olsa da, Square Enix, en azından bonus içerik koymayı unutmuyor. 2 Nisan tarihine kadar oyunu Steam üzerinden alanlara oyun içinde bulunan müzikler, yapımcıların notları ve belirli ölçülerde ekran koruyucuları ücretsiz olarak veriliyor.

Chrono Trigger'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Square Enix, aynı zamanda PC versiyonu için ayrı bir fragman yayınlamış bulunmakta.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chrono Trigger'ın PC versiyonu sonunda resmi olarak çıktı
İlginizi Çekebilir