Chrono Trigger'ın PC versiyonunda gözden kaçmış bir detay var

Mehmet Atilla Turan 1.03.2018 - 22:10
Telefon mu? Ne telefonu?

Birkaç gün önce Steam'de satışa sunulan Chrono Trigger, sonunda PC platformuna gelmiş ve oyuncuları sevindirmişti. Tabii sevindirmişti biraz göreceli bir kavram olarak geçiyor çünkü oyuncular uyarlamanın kötü olduğunu birkaç saat sonra anladılar. Square Enix, Chrono Trigger'ı direk mobil versiyondan PC'ye taşımıştı.

Bir mesaj Square Enix'in gözünden kaçmış

Chrono Trigger, aynı zamanda çoğu oyuncu için gelmiş geçmiş en iyi JRPG oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Hal böyle olunca, oyunun itibarını düşürecek olayların olmaması isteniyor. İspanyol oyuncular, ne yazık ki yapımın ne kadar kötü bir şekilde uyarlandığını ve Square Enix'in pek de umursamadığını görmüş bulunuyor. Oyunu İspanyol'ca oynamaya çalıştığınız zaman ve bulunduğunuz ilerlemeyi kaydetmeye çalıştığınız zaman "Kaydediliyor, lütfen telefonunuzu kapatmayınız." gibi bir mesaj beliriyor.

Square Enix'in gözden kaçırdığı detaylarla beraber, grafiklerde bulunan düşürmeler ve eski oyunun içeriklerine sadık kalmamak gibi durumlar da bulunuyor. SNES zamanındaki grafikler, bazı oyuncuların test etmesi ile daha iyi olduğu ortaya konulmuştu. Umarız Square Enix, bazı hataları ve problemleri ortadan kaldıracak bir güncellemeyi yakında oyunculara sunar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chrono Trigger'ın PC versiyonunda gözden kaçmış bir detay var
İlginizi Çekebilir